Bitcoin için oluşan bu modele dikkat! BTC fiyatı gerilemeye devam edecek mi?
Bitcoin için oluşan bu modele dikkat! BTC fiyatı gerilemeye devam edecek mi?

Bitcoin için oluşan bu modele dikkat! BTC fiyatı gerilemeye devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu model gerçekleşirse, Bitcoin kısa bir konsolidasyon yaşamasının ardından düşüşle karşı karşıya kalabilir. TrendSpider’ın stratejik büyüme Başkan yardımcısı Jake Wujastyk’e göre, piyasa değerine göre lider kripto para Bitcoin, dört saatlik grafiğinde ayı bayrağı modelini oluşturdu.

Adından da anlaşılacağı gibi, yukarıda bahsedilen mum grafiği deseni düşüşün gerçekleşebileceğini gösteriyor. Grafikte oluşan bayrak modeli konsolidasyon kanalı içinde oluşan bir dizi daha yüksek ve daha yüksek alçakları temsil eder. Daha sonra fiyat yeni kurulan bir destek seviyesinin altına düşerse model oluşur. Böyle bir oluşum, ayıların kısa bir konsolidasyon aşamasından sonra satış baskısını artırdığını ortaya koyuyor.

Bitcoin ayıları hakimiyeti tamamen ele alacak mı?

Bitcoin

Bununla birlikte, konsolidasyon aşaması çok uzun sürerse, ayıların momentumlarını kaybedebileceği söylemekte fayda var.

Bitcoin son zamanlarda FTX felaketi nedeniyle düşüşle karşı karşıya kaldı. Çarşamba günü iki yılın en düşük seviyesi olan 15.632 dolara kadar geriledi. Ancak Perşembe günü, en büyük kripto para birimi, en son tüketici fiyat verilerinin (TÜFE) aşağı yönlü sürpriz yapmasından sonra keskin bir şekilde toparlandı. ABD borsası, beklenenden daha düşüş gelen enflasyon ve FED kararının etkisiyle patlama yaşadı.

Makroekonomik veriler riskli varlıklar için parlak bir tablo çizerken, Bitcoin fiyatı, kripto piyasası son yılların en kötü krizini yaşıyor. FTX imparatorluğunun ani çöküşü, büyük bir düşüş eğilimi olmaya devam ediyor. Bugün erken saatlerde Bitcoin 17.000 dolar seviyesinin altına geri çekildi ve şu anda 17.311 dolar seviyesinde işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin