“Bitcoin için mükemmel alım fırsatı bu seviyede!” New York Belediye Başkanı açıkladı!

“Bitcoin için mükemmel alım fırsatı bu seviyede!” New York Belediye Başkanı açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, bugünlerde fazla tat vermiyor. Dün başlattığı düşüşleri toplamaya çalışsa da 43.500-44.000 dolar seviyelerine kendini atamadı. Ancak kimi için bu düşüşler alım fırsatı sunuyor. 50.000 doların altıda kalan Bitcoin her zaman alım fırsatı olduğunu düşünen bir kitle var. New York Belediye Başkanı bu görüşe katılanlardan biri. 

New York şehrinin yeni belediye başkanı Eric Adams’a göre BTC en iyi fiyatlar düştüğünde satın alınır. Belediye başkanı için alım fırsatları ise 50K altı olarak nitelendiriliyor.  

New York Belediye Başkanı, 2021 yılının Kasım ayında maaşını BTC üzerinden alacağını açıklamıştı. Başkan Eric Adams, “Bitcoin’deki ilk maaş çekini dört gözle beklediğini” söyledi. Belediye başkanı 6 Ocak Perşembe günü CNBC’ye katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Adams, Bitcoin ile ilgili önemli demeçler verdi.

Belediye Başkanı Eric Adams’ın Bitcoin ile ilgili iddialı planları var

New York Belediye Başkanı Eric Adams, 1 Ocak 2022 tarihiyle beraber yemin etti ve kentin yeni başkanı oldu. Henüz yeni göreve başlayan Eric Adams, ilk maaşını Bitcoin ile alacak. Belediye başkanı, sonraki iki maaşını daha BTC ile almayı hedefliyor. Hatta bunu dört gözle beklediğini dile getiriyor. S

Seçim kampanyaları sırasında Adams, kripto dostu bir aday olarak öne çıkmıştı. Birçok kampanya çalışmalarında Bitcoin’i ön planda tutmuştu. Vaatlerinin bir kısmı, New York şehrini dijital çağla hızlandıracağıydı. Bunu başarmanın yollarından biri, şehri blok zincir teknolojisi ve kripto para birimleri için bir merkez haline getirmek.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin