featured

Bitcoin İçin, Mehmet Hamdi Bol’dan Noter Tasdikli Yeni Tahmin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

 

Paranette’nin Kurucusu ve Başkanı Mehmet Hamdi Bol, Bitcoin için noter tasdikli yeni bir tahminde bulundu. Yeni diyoruz çünkü bu tahmin syn Bol’un Bitcoin hakkındaki ilk tahmini değil. Bu tahmini youtube kanalından takipçileriyle paylaştığı bir video ile duyuran Bol, 2014 yılından beri Bitcoin ile yakından ilgilendiğini söyledi. Bol, ilk videosunu 2014 yılında yüklemiş ve takipçilerine 2016!da Bitcoin’in yükseleceğini bildirerek Haber Türk’e konu olmuştu. Sonucu merak edenler için belirtmekte fayda var ki, Mehmet Hamdi Bol, bu tahmininde haklı çıkmıştı.

Syn Bol, bu defa tahminini noterden tasdiklettirdi, bunun için ise ” ileride haklı çıktığımda ben söylemiştim demenin bir anlamı olmuyor, bu yüzden noterden tasdiklettirdim ” açıklamasını yaptı.

Noter tastiği metni aynen şöyle;

Noter tasdikli Bitcoin değeri tahminimdir.

Yatırım tavsiyesi değildir. Bilgimi, tecrübemi ve öngörü doğruluğumu test etmek için yapılmıştır. 12.05.2017 tarihinde Kadıköy 30. noterinde tescil edilmiştir.

Takipçilerimin bilgisine sunarım.

31.12.2020 tarihinde Bitcoin’in değeri tahminim;

1 Bitcoin = 18.000 TL (onsekiz bin türk TL )

Mehmet Hamdi Bol

Takipçilerine üzerine basa basa bunun bir yatırım tavsiyesi olmadığını hatırlatan Bol, bu rakamı yazarken düşük yazdığını, bu rakamın daha üzerinde bir kur’a yükseleceğini tahmin ettiğini söylerken, düşük yazmasını kesinlikle bu tahmini tutturmak amaçlı olduğunu belirtti.

Bitcoin 600 Tl kurlarındayken alım yapmaya başladığını belirten Bol, o günlerden beri Bitcoin’i çok yakından takip ettiğini hatta Bitcoin’le yatıp kalktığını da aktardı.

Noter tasdikli Bitcoin tahmini hakkında Mehmet Hamdi Bol’un anlattıklarının tamamını youtube’dan takipçileriyle paylaştığı video‘dan izleyebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comment

  1. 23 June 2017, 11:37

    merhaba yeni bu işe girmek istiyorum küçük çapta yardımcı olurmusunuz sizinle nasıl iletişimkurabilirim

    Reply
Bizi Takip Edin