Bloomberg analistleri, Bitcoin yükselişinin önünü açacak kritik seviyeyi açıkladı!
Bloomberg analistleri, Bitcoin yükselişinin önünü açacak kritik seviyeyi açıkladı!

Bloomberg analistleri, Bitcoin yükselişinin önünü açacak kritik seviyeyi açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, günlük grafikte, piyasanın küresel bir tersine dönüş noktası olarak hareket edebilecek oldukça nadir bir teknik model oluşturdu. “Ters Baş ve Omuzlar” deseni genellikle düşüş rallisinin altında görünür.

Grafik modeli piyasanın şeklini nasıl değiştirebilir?

Bloomberg’in analizine göre, grafikte görünen model, dünyanın en büyük kripto para biriminin yeni yerel zirvelere giden gelecekteki yolunu işaretleyebilir. Analizin önerdiği gibi, Bitcoin için potansiyel hedef 53.000 dolar olarak belirlenebilir. Kripto para birimi nihayet boyun çizgisi direncini kırmayı başarırsa, bu senaryo devreye girecek. Son 100 gündür düzeltme durumunda olan Bitcoin için %18’lik fiyat artışı cesur bir hareket olarak değerlendirilebilir. Böyle güçlü bir artış, mevcut geri dönüşün fiyat artışını yaklaşık %53’e çıkaracak.

Bitcoin data

53.000 dolara ulaşmak tam bir geri dönüş ve düzeltmeden çıkış olarak kabul edilebilirken, Bitcoin hâlâ tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 doların %20 altında işlem görüyor.

Boyun çizgisinin kırılma olasılığı nedir?

Bitcoin’in yukarıda belirtilen direnç çizgisini kırıp geçemeyeceğinden emin olmanın bir yolu olmasa da, teknik verileri RSI ve hacim gibi göstergelerin yardımıyla karşılaştırabiliriz. Açık faize göre, yatırımcılar fonlarını piyasaya geri koymak için acele etmiyorlar. Bu nedenle, işlem hacimlerinin hâlâ eskisinden daha düşük olduğu düşünülüyor, bu da kripto piyasası için iyiye işaret değil. Göreceli güç endeksine gelince, göstergenin değerleri şu anda tarafsız bölgede kalıyor ve bu da pazarın büyüme potansiyeline sahip olduğunu gösteriyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin