Bitcoin’in bu yıl 20 bin doları geçme ihtimali yüzde kaç? Analist açıkladı
Bitcoin’in bu yıl 20 bin doları geçme ihtimali yüzde kaç? Analist açıkladı

Bitcoin için kritik saatlere girildi! Tarihin en yüksek aylık kapanışına hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasının ortalamasına nazaran daha iyi bir performans gösteren Bitcoin 13.800 dolarlık kilit direnci aştı. Bir gecede bu seviyenin oldukça üzerine çıkan BTC ivmesini kaybetmeden ve bu seviyeye geri dönmeden önce 14.100 dolarlık seviyelere ulaştı.

Bu direnci desteğe çevirebilirse kripto para biriminin daha fazla yükselebileceği düşünülüyor. Söz konusu durum bir fırlatma rampası görevi görebilir.

Bitcoin için kritik birkaç saate girildi

Bir trader, 13.863 doların üzerindeki bir aylık mumun BTC tarafından şimdiye kadar görülen en yüksek aylık kapanışı işaretleyeceğini belirtiyor. Bu teknik olarak oldukça önemli ve potansiyel olarak önümüzdeki günlerde ciddi bir yükselişe yol açabilir.

Bitcoin, şu anki 13.780 dolarlık fiyatıyla %2’nin biraz altında yükselişle işlem görüyor. Geçen hafta kripto para bu fiyatı kırmak için yoğun bir çaba gösteriyordu. Geçmişte burada ciddi retlerle karşılaşan BTC bugün ivmesini kaybetmeden önce 14.100 dolara kadar yükselebildi.

Artık boğaların yükselmesi ve kripto paranın yakın vadede herhangi bir yoğun kayıp görmesini engellemesi için bu seviyeyi bu gece aylık mum kapanmadan önce desteğe çevirmesi gerekiyor.

13.800 doların üzerinde kalıcı olabilirse aylık rekor geliyor

Bitcoin, 13.800 doları kesin bir şekilde aşabilirse ve bu gece aylık mumunu 13.863 doların üzerine kapatırsa, bu şimdiye kadarki en yüksek aylık kapanış olacak.

Bir analist, yakın tarihli bir tweet’te bu kapanışın önemi hakkında şunları söyledi:

Aylık kapanıştan 10 saat sonra BTC, aylık tüm zamanların en yüksek kapanışı olan 13.863 doların hemen üstünde duruyor.

Önümüzdeki birkaç saat, yatırımcılara Bitcoin’in yılın geri kalanına ilişkin görünümü hakkında ciddi içgörüler sağlayacak.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin