Bitcoin için hangi hareket bekleniyor? Ralli kapıda mı?
Bitcoin için hangi hareket bekleniyor? Ralli kapıda mı?

Bitcoin için hangi hareket bekleniyor? Ralli kapıda mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, tüm zamanların en yüksek seviyelerine yakın bir bölgede işlem görüyor. 2017 rekoru geçtiğimiz haftalarda kırılmış olmasına rağmen, kripto piyasası burada henüz aya çıkacak bir durum göremedi.

Analist, ATH’nin altında Bitcoin fiyat eylemi için ne bekleneceğini açıklıyor?

Momentum, bir diğer ifade ile yatırımcıyı son derece heyecanlandıran ivme Bitcoin anlatımları tarafından yönlendirilen kripto para piyasasına geri döndü.

Kripto para birimine olan inanç artıyor ve yeni bir ilgi dalgası fiyatları yükseltti. Çok az kişi Kara Perşembe’den sadece dokuz ay sonra Bitcoin’in 4.000 dolardan tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkacağını tahmin edebilirdi.

2020’deki ralli, kripto para biriminin potansiyelini anlayan herkesin neler yapabileceğinin farkında olması gereken bir durum olsa da hem boğaları hem de ayıları şaşkınlığa düşürdü.

Piyasa, Bitcoin’in bir kez buraya geldiğinde hiç durmadan önceki rekorunu kıracağını tahmin etmişti. Ancak direnç altında birkaç hafta konsolidasyon yaşanacağı pek de beklenilmeyen bir durumdu. Twitter’da @tonyspilotroBTC ismini kullanan bir analiste göre, bu durum genellikle bir yükseliş işareti olsa da, Bitcoin’de her iki yöndeki tuzaklardan ve aşırı sapmalardan önce bir kırılma gelmeyecek.

bitcoin crypto btc shake out bull trap

Çoğu kimse artık Bitcoin’e olan talebin BTC arzından daha fazla olduğunun farkında. Ayrıca 20.000 $ yeterli güçle kırıldığında, parabolik aşamanın başlaması gerektiğini de biliyorlar. Son olarak, kripto varlığının buradan ulaşması beklenen inanılmaz değerlemelerin de farkındalar.

Elde edilecek tüm potansiyel, değer ve kâr göz önüne alındığında, sıkı sıkıya tutulan BTC’nin değişmesi için her dönüşte çok sayıda şiddetli düzeltme, geçici sarsıntı, boğa tuzağı ve ayı tuzakları olmayacağını varsaymak saflık değil mi?

“Güzel yaşam için bekle” şeklindeki “HODL” ifadesi, yatırımcıların varlığın vahşi dalgalanmasıyla başa çıkmalarına ve sarsılma riskini almamalarına ve bu sırada değerli BTC’lerini kaybetmemelerine yardımcı olmanın bir yolu olarak icat edildi.

Bitcoin’in ne kadar yükselişe geçtiğine bakılmaksızın sarsıntılar geliyor. Artık bundan sonraki aşamada BTC’lerinizi satıp satmamak size kalmış.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin