Bitcoin Hodl yapanların bakın yüzde kaçı kârlı?

Bitcoin Hodl yapanların bakın yüzde kaçı kârlı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı, 20.000$’lık psikolojik seviyenin güçlü bir şekilde üzerinde işlem görüyor. Aynı zamanda BTC, 21.000$’ın üzerinde başka bir yukarı yönlü hareketin işaretlerini gösteriyor. Beş zincir üstü gösterge ayrıca Bitcoin’in erken bir boğa piyasası döngüsüne girdiğinin sinyalini veriyor.

Asıl bir gösterge ise daha iyi sonuçlar sunuyor. Bitcoin sahipleriyle ilgili yabancı bir kaynak önemli bir veri paylaştı. Bitcoin Hodl olarak bilinen sahipler şu an büyük ölçüde kârda. Bu konuyla ilgili raporlar sunan platform, hatta yüzde kaçının kârda olduğunu da açıkladı. 

19 Ocak tarihli IntoTheblock verilerine göre Bitcoin sahiplerinin %59’u, kârlı gözüküyor. Veri paylaşımında dikkat edilen husus ise; ortalama BTC sahibinin maliyet temeli olan mevcut Gerçekleşen Fiyatın üzerinde alım satım yaptığı için kârlı olduğu vurgulandı.

Paralel zincir içi akışlar, Bitcoin’in gerçekleşen fiyatının 19.700 dolar civarında olduğunu gösteriyor. Bitcoin Hodl yapanlar için bu rakam kâr oranını gösteriyor.

Bitcoin Hodl yüzde 59 oranda kâr yazıyor

Şu anda fiyatın 20.700 doların üzerinde olduğunu varsayarsak, kripto para sahiplerinin %59’unun kâr elde ettiği anlamına geliyor. Bu haber aynı zamanda da ekosistem için net bir pozitif ayrışma işaret olarak yorumlandı.

Bu gelişme, fiyatların geçtiğimiz birkaç aydaki keskin düşüşü göz önüne alındığında, Bitcoin Hodl’lar için tam bir şans. 

Zincir üstü veriler gerçek zamanlı olarak toplanır ve analistler bunları pazarın durumunu ölçmek için yorumlar. Yorumları ise duyarlılığı büyük ölçüde etkileyebilir ve bireysel yatırımcıların fiyat hareketine dayalı olarak nasıl davranacağını belirleyebilir.

BTC fiyatı bu hafta başlarında yayınlanan 21.600 dolardan tepki verirken, zincir içi istatistikler BTC sahiplerinin yarısından fazlasının yeşil renkte olduğunu gösteriyor. Piyasa katılımcılarının sadece %38’inin parasının bittiği görüldü.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin