Bitcoin, 68.500 doları kırarak yeni bir rekora imza attı
Bitcoin, 68.500 doları kırarak yeni bir rekora imza attı

Bitcoin her adımını bilen analistten coşturan BTC fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ticaret tecrübesi ve grafik uzmanı Peter Brandt, bu yıl sona ermeden önce büyük bir Bitcoin patlaması öngörüyor.

Dev artış

Real Vision Finance ile ilgili yeni bir röportajda Brandt, Bitcoin’in 56.000 $’lık mevcut fiyatından yaklaşık %260 oranında patlayabileceğini söyledi. Deneyimli analiste göre, mevcut logaritmik grafikler, Bitcoin’in yukarı doğru büyük hareketinden hemen önce 2017 boğa piyasasında olduğu gibi görünüyor.

Brandt böyle bir artış olması durumunda fiyatın 200 bin doların üzerine çıkacağını ifade ediyor.

Brandt ayrıca, Bitcoin’in fiyat hareketinin emsalsiz olduğunu iddia ederek, varlığın meteorik yükselişine dikkat eden herkesin yapım aşamasında tarihe şahit olduğunu da sözlerine ekledi.

“Birisi bana hayatım boyunca sadece parabolik bir ilerleme deneyimlemekle kalmayacak, sadece aritmetik ölçekte değil, aynı zamanda kütük ölçeğinde dört parabolik ilerleme de deneyimleyecek bir piyasa olacağını söyleseydi, hayatıma bahse girerdim. Bu inanılmaz. İnsanlar, daha önce gerçekten gördüğümüz hiçbir şeye benzemeyen bir piyasa ilerlemesi gördüğümüzü fark etmeden, günlük Bitcoin hareketine ve günlük anına kapılırlar. On yıllık bir süre boyunca long ölçeğinde dört parabolik ilerlemeye sahip olmak duyulmamış bir şey. Herhangi bir varlığın veya bundan geçmiş herhangi bir emtianın fiyat çizelgesini bulması için herkesi zorlardım.

Yani gerçekten tarihe şahit oluyoruz. Bu yapımda tarih, bu tarih kitaplarının üzerine yazılacağı bir şey. Bir trader olarak, böyle bir durumdan geçen bir piyasaya katılabilmem inanılmaz. Bu gerçekten muhteşem bir yolculuk ve Bitcoin’e dahil olan herkes gerçekten tarihte yer aldıklarını bilebilir.”

Servetimi artık BTC ile ölçüyorum

Tecrübeli trader, Bitcoin’in net değerine bakışını temelden değiştirdiğini ortaya koyuyor. Brandt artık servetini dolar cinsinden değil, BTC ile ölçüyor.

“Zihniyetim gerçekten değişti. Bitcoin, zamanın bir noktasında tüm servetimi istediğim yer. Gerçekten çok farklı bakıyorum, çünkü bir trader olarak amacım daha fazla ABD doları biriktirmekse, şimdi bana yanlış hedefim olduğunu söylüyor. Artık dünyadaki en zayıf varlık, en çok dünyada değer kaybeden varlık ABD doları. Dolayısıyla, bir servet ölçüsü olarak Bitcoin’e geçme açısından zihniyetim geçen yıl gerçekten değişti.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin