Bitcoin hash rekoru kırdı: İşte yeni rakamlar…

Bitcoin hash rekoru kırdı: İşte yeni rakamlar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lider kripto para birimi son günlerde daha iyi performans gösteriyor. Kripto varlıkların atası olarak bilinen BTC, yeniden 20.000 bin doların üzerine çıkarak güven tazelemeye çalışıyor. Her ne kadar aylık ve haftalık kapanış iyi gelmese de Ekim’in ilk haftası 20K geldi.

BTC/USD paritesi belli bir fiyat aralığında kalırken diğer metriklerde çalışmasını sürdürüyor. Öte yandan Bitcoin madencilerinin satışı azaltması pozitif bir haber olarak kabul edilebilir. Tüm bu gelişmeleri üst üste koyduğumuzda asıl rekor Bitcoin hash tarafında geldi. Çok yıllı bir kazanç ile tüm zamanların en yüksek seviyesi görüldü.

Bitcoin’in ağır fiyat düşüşüne rağmen, Bitcoin madencileri, hash oranı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığı için en iyi kriptonun geleceği konusunda iyimser olmaya devam ediyor.

Bitcoin hash oranı yeniden ATH yaptı

Madencilik veri araçları ve ölçüm şirketi Braiins Insights’a göre, Bitcoin hash oranı 4 Ekim’de saniyede 258 Exahash’a (EH/s) kadar yükseldi. Braiins Insights’tan Bitcoin Gandalf, piyasa değerine göre en büyük kripto para birimini içeren bu son gelişme hakkında bazı düşüncelerini paylaştı.

Pazarlama ekibi üyesi, bunun BTC madencilerinin dijital varlığın geleceği konusunda iyimser ve iyimser olduklarının bir göstergesi olabileceğini söyledi. Bununla birlikte, bu, özellikle kriptonun 19.000 $ ile 20.000 $ seviyeleri arasında dar bir ticaret aralığında yakalanması durumunda bir sorun da ortaya çıkarabilir.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin