Bitcoin hash oranı yeni bir ATH seviyesine geliyor…

Bitcoin hash oranı yeni bir ATH seviyesine geliyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasada yaşanan iyileşme sayesinde Bitcoin hash tarafında da veriler gelmeye başladı. Hash oranı, ağdaki madenciler tarafından saniye başına üretilen ortalama tahmini hash sayısı olarak tanımlanıyor.

Hash Şeridi göstergesi, hash oranının 30 günlük hareketli ortalaması (MA) 60 günlük MA’nın üzerine çıktığında (açık kırmızıdan koyu kırmızı alanlara geçiş) madenci kapitülasyonunun en kötüsünün sona erdiğini gösterir. Bunun meydana geldiği ve fiyat momentumunun negatiften pozitife geçtiği zamanlar, iyi satın alma fırsatları olduğu görülür.

Bitcoin hash oranında şu an negatif durumdan pozitif bir ayrışım söz konusu. Piyasanın çizdiği iyimser gösterge sayesinde 3 gün önce hash oranında yeni bir ATH geldi.

Bitcoin hash oranı rekor kırdı

20 Ocak’ta, Bitcoin hash oranı, bir ayı piyasasında görülmesi dikkat çekici bir şekilde tüm zamanların en yüksek seviyesini (ATH) aştı. Geçtiğimiz birkaç hafta içinde BTC hash oranı, iki izole %20’lik düşüş yaşadı. Bu düşüşün ardından toparlanmayı başardı.

Hash oranı 2023’te şimdiye kadar her gün arttı. Bu da aslında madenci teslimiyetinin sona erdiğini işaret ediyor. Madenciler teslim olduğunda BTC’nin dibe ulaşma eğiliminde olduğunu varsayan bir piyasa göstergesi olduğunu söyleyebiliriz.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin