Bitcoin hash oranı, Jack Dorsey'in açıklamasının ardından ATH yaptı!

Bitcoin hash oranı, Jack Dorsey’in açıklamasının ardından ATH yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Jack Dorsey, Block’un “resmi olarak açık bir Bitcoin madencilik sistemi inşa ettiğini” Twitter’dan duyurmasının ardından Bitcoin hash oranı tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı.

Bitcoin hash oranı, Block CEO’su Jack Dorsey, açık bir Bitcoin madencilik sisteminin oluşturulduğunu doğrulamasının ardından tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Bu ATH, BTC’nin geçen hafta en önemli hash kaynaklarından birini kaybetmesinin ardından geldi.

Bitcoin hash oranı ATH yaptı

Bitcoin alanı, hem eleştirmenleri hem de fanatikleri şaşırtmaya devam ediyor. Ağ için ikinci en önemli BTC madenciliği ülkesi olan Kazakistan, sivil huzursuzluk nedeniyle geçen hafta internet kesintisi yaşadı. Bununla birlikte, Bitcoin hash oranı, bu kötü habere rağmen yalnızca %13.4 oranında düştü.

Glassnode’dan alınan aşağıdaki verilerde gösterildiği gibi, dün 42.000 dolar aralığındaki BTC fiyatıyla birlikte, ortalama Bitcoin hash oranı saniyede 215 milyon terahash’a ulaştı.

Bitcoin hash oranı, Jack Dorsey'in açıklamasının ardından ATH yaptı!

Bitcoin madencileri esneklik göstermeye devam ediyor ve Fidelity Digital Assets’in gözlemlediği gibi, Bitcoin ağı artık “dünya çapında daha da yaygın”.

Block’un madencilik sistemi neye odaklanıyor?

Block’un Linkedin’deki iş ilanlarının izini süren haber kuruluşları, şirketin 2022’de açık kaynaklı Bitcoin madencilik sistemleri geliştireceğini bildirmişti. Dün Jack Dorsey, Block’un genel müdürü Thomas Templeton tarafından yapılan yorumları retweet ederek bu iddiaları doğruladı.

Block genel müdürü Templeton Twitter paylaşım dizisinde, BTC madenciliğiyle ilgili kullanılabilirlik, güvenilirlik, performans ve ürünlerle ilgili sorunları ele aldı. Özetle, Block’un BTC madenciliği için hedefleri şunlar:

“Madenciliği satın almadan kuruluma, bakımdan kazımaya kadar her yönden daha dağınık ve verimli hale getirmek istiyoruz. Bu alanla ilgileniyoruz çünkü madencilik, yeni Bitcoin yaratmanın çok ötesine geçiyor. Bunu, tamamen merkezi olmayan ve izinsiz bir gelecek için uzun vadeli bir ihtiyaç olarak görüyoruz.”

“Açıkta” ve toplulukla birlikte bir BTC madencilik sistemi kurmak hiç de kolay değil. Yerleşik bir BTC madencisi ve BTC dergisine katkıda bulunan Econoalchemist, açık kaynakta ürünler geliştirmenin “şu anda güvenin olmadığı yerlerde güven oluşturacağını ve ayrıca tüketici beklentilerini bu yönde değiştirebileceğini” paylaştı.

Sonuç olarak, Block’un madencilik çözümleri, daha fazla bireysel madencinin alana girmesinin önünü açabilir. Görünüşe göre Bitcoin hash oranının yükselişi için limit yok. En azından ağ zorluğunun sıfırlanacağı bir sonraki 2016 bloklarına kadar.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin