Bitcoin hash gücü tüm zamanlar rekoru kırdı
Bitcoin hash gücü tüm zamanlar rekoru kırdı

Bitcoin hash gücü tüm zamanlar rekoru kırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ağı her zamankinden daha güçlü ve hash gücü tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşıyor.

Rekorlar gelmeye devam ediyor

CryptoQuant tarafından sağlanan verilere göre Bitcoin’in hash gücü 5 Nisan’da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 179,4 EH / s’ye ulaştı.

CryptoQuant

Bu durum, kripto para biriminin Bitstamp borsasında şimdiye kadarki en yüksek ikinci günlük kapanış fiyatı olan 59.101 $ ile aynı gün gerçekleşti.

Fiyat ve hash gücü arasında doğrudan bir ilişki olmasa da, Max Keiser gibi bazı uzmanlar, ilkinin ikincisini takip etme eğiliminde olduğuna inanıyor.

CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju, madencilerin Bitcoin biriktirmeye devam ettiğini ve varlıklarını nakde çevirmeyi düşünmediklerini iddia ediyor:

Ağ temelleri daha da güçleniyor ve ağı güçlü kılanlar, yeni madencilik kuleleri satın almak için Bitcoin’lerden nakit çıkarmıyor. Madencilik kulelerini Bitcoin ile değil, nakit parayla satın alıyorlar.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin