2016 ve 2020 Bitcoin halving arasında şaşırtan benzerlik:
2016 ve 2020 Bitcoin halving arasında şaşırtan benzerlik: "Rekor geliyor" iddiası!

Bitcoin halving çoktan fiyatlandırılmış olabilir mi? Bir uzman anlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen yıldan beri Bitcoin sektörüyle ilgilenen herkesin aklında tek bir soru var: Bitcoin halving sonrasında çekiş kazanarak fiyatını yükseltebilecek mi? Yoksa bu etkinlik çoktan fiyatlandırıldı mı?

Rich Rosenblum: “Bitcoin halving henüz fiyatlandırılmadı.”

GSR Trading’in kurucu ortaklarından Rich Rosenblum, The Scoop isimli podcast’in son bölümünde bu konuyu ele aldı. “Bitcoin verimli bir pazar olsaydı halving çoktan fiyatlandırılmış olurdu.” diyen Rosenblum, şöyle konuştu:

Koronavirüs pandemisi sürerken son derece benzersiz bir piyasamız olduğunu düşünüyorum. Pandemiden ötürü fiyat düştü ve halving bence tamamen fiyatlandırılmış değil.

Bugün Bitcoin fiyatı 7.500 dolar civarında seyrediyor. Şubat ayı ortalarında 10.000 doları gören kripto para, 12 Mayıs tarihinde 3.700 dolara dek düşmüştü. Dip noktasından %100 toparlanmasına rağmen BTC yılın en yüksek seviyesinden hâlâ uzak. Halving ile birlikte bu durumun değişebileceğine ve yeni zirvelere gidilebileceğine dair güçlü bir öngörü var.

Rosenblum halving ile ilgili sözlerini şu ifadelerle noktaladı:

Birkaç gün önce BTC daha yüksek bir seviyedeydi. Madencilik ödüllerinin ve arzın yarı yarıya düşeceği göz önüne alındığında önümüzdeki birkaç ay çok yukarı yönlü olasılıklar olduğunu düşünüyorum.

Görüldüğü üzere Rich Rosenblum halving ile ilgili son derece olumlu görüşlere sahip. Ekonominin en temel teorileri bile arzı düşen bir varlığa talep sabit kalırsa fiyatın yükseleceğini ortaya koyuyor. Hatta talebin artacağı ve bu sebeple fiyatın beklenenden de yukarılara çıkabileceği konuşuluyor.

Peki sizce pratikte bu durum mu yaşanacak, yoksa Bitcoin halving için yükseliş umutları beyhude mi? Görüşlerinizi yorumlarda bizimle paylaşın.

theblockcrypto

Bu kez BTC’lerini tutanlar hareketlendi: Bitcoin fiyatını etkileyebilirler!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin