Bitcoin hacmini korumaya çalışıyor
Bitcoin hacmini korumaya çalışıyor

Bitcoin hacmini korumaya çalışıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin hacmini korumaya çalışıyor. Bitcoin fiyatı (BTC), 2 Nisan’da 6.500 dolardan 7.000 dolara yükseldikten sonra, 3 Nisan’da bugün BTC tekrar yüzde 6 oranında arttı. Çünkü tüm kripto para piyasası günlük 10 milyar dolarlık bir kazanç elde etti.

Steem ve VeChain gibi daha küçük kripto paralar, %50 ve %25’lik bir artışla Bitcoin’den daha iyi performans gösteriyor. Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Litecoin ve EOS gibi ana kripto para birimleri de son birkaç gündür genel olarak iyi performans gösteriyor.

Bitcoin, düşük hacimler ve çoğu ana kripto para biriminde talep yetersizliği nedeniyle 7.425 dolarlık seviyeyi geçemedi

30 Mart’tan bu yana, yaklaşık 4 gün boyunca, Bitcoin, düşük hacimler ve çoğu ana kripto para biriminde talep yetersizliği nedeniyle 7.425 dolarlık seviyeyi geçemedi. Geçtiğimiz 12 saat içinde, Bitfinex, Binance ve diğer ticaret platformlarında satın alınan hacimler, Bitcoin’in grafiğinde görüldüğü gibi yükseldi.

Bitcoin hacmini korumaya çalışıyor
Bitcoin hacmini korumaya çalışıyor

Bitcoin 8.800 dolar ve 8.000 dolar dahil olmak üzere birkaç seviyeyi test etti

25 Mart’ta BTC, hem Bitcoin vadeli işlemler piyasasında hem de kripto para borsalarında nispeten güçlü miktarlarda 9.000 dolar kazandı. Ancak o zamandan beri, Bitcoin sürekli bir düşüş keydetti. Bitcoin 8.800 dolar ve 8.000 dolar dahil olmak üzere birkaç seviyeyi test etti. Ancak Bitcoin, bunu sürdüremedi ve 6.400 dolara düştü.

Bitcoin hacmini koruyabilir ve 8.000 dolar seviyesine geri dönebilir

Önümüzdeki birkaç gün içinde, Bitcoin hacmini koruyabilir ve 7.500 dolar marjını geçebilirse, Bitcoin’in beş gün önce bulunduğu yere taşınarak 8.000 dolara geri dönmesi muhtemel. Bitcoin’in 8.000 dolarlık bölgeye girişi, Bitcoin’in güçlü bir ralli için hazırlanmasına yol açabilir.

Halen, Bitcoin’in Göreceli Güç Endeksi (RSI) nötr seviye olan 39,2 seviyesinde. Önceden, Bitcoin RSI aşırı satım koşullarını gösteren 30 yaşındaydı. Raporlama sırasında, Bitcoin nötr bir bölgede işlem görmekte ve kripto para birimi aşırı talep ya da satış hacimleri göstermiyor.

Sonuç olarak, önümüzdeki birkaç gün Bitcoin için önemli bir kısa dönem olabilir. Çünkü Bitcoin, son 48 saatte 700 dolardan fazla arttı. Bitcoin’in hareketli ortalama yakınsaması (MACD)’ye göre bir miktar ivme kazanmaya başladı.

Bitcoin savunucusu, pazarın bir balonun içinde olduğu yönündeki korkuları reddediyor

İyi tanınan bir yatırımcı olan Bitcoin Vakfı’nın kurucu ortağı ve VISA’da bir yönetici olan Jon Matonis, orta vadede piyasaya Goldman Sachs gibi finansal kurumların girişinin Bitcoin yönündeki talebin artmasına yol açabileceğini belirtti. Eğer baskın kripto para birimi mevcut ayı döngüsünden kurtulabilirse, Jon Matonis gibi analistler bu yılın sonunda Bitcoin için bir boğa koşusunu tahmin ediyor. Ayrıca Bitcoin Vakfı Yöneticisi, Bitcoin bir balonun içinde değil, balonu patlatacak olan iğne olduğunu belirtiyor. Jon Matonis konuya yönelik şu açıklamaları yaptı:

Ben yeni likidite getirdiği için Bitcoin’in muhteşem olduğunu düşünüyorum. Bitcoin kurumların piyasayı olgunlaştırmasına ve volatiliteyi azaltmasına yardımcı olacak. Vadeli piyasalar, opsiyon pazarları geliştirecekler, hatta Bitcoin civarında faiz oranlı piyasaları görmeye başlayacağınızı düşünüyorum. Biz Libor hakkında bir şeyler duymaya alışkınız, ama artık Bitcoin faiz oranları endeksi Bibor olacak. Dünyanın her yerindeki düzenleyiciler kriptoyla uğraşmaya çalışıyorlar ve Birleşik Krallık son zamanlarda bu sektörden faydalanmak için bir kripto “görev gücü” oluşturdu.

SEC, ICO’lar üzerinde baskı yapmaya devam ederse, Ethereum’un değerinde bir azalmaya yol açabilir

Günün erken saatlerinde New York Times’dan Nathaniel Poppers, Centra adlı bir ICO’nun kurucularının, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC)’ndan izin almadan menkul kıymet dağıtımı yaptığı için tutuklandığını bildirdi. SEC, ICO’lar üzerinde baskı yapmaya devam ederse, küresel ICO ekosistemindeki faaliyetlerde ve nihai olarak da Ethereum’un değerinde bir azalmaya yol açabilir.

Ccn

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin