Bitcoin Hodl yapanların bakın yüzde kaçı kârlı?

Bitcoin hacmi yakında artacak mı? İşte iddialı sözlerin sahibi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022’nin ilk yarısında önemli fiyat dalgalanmaları yaşadıktan sonra, Bitcoin’in değeri, varlığın vadesine katkıda bulunmak için lanse edilen çok ihtiyaç duyulan istikrarı buluyor gibi. BTC’nin değeri 19.000$ – 20.000$ aralığında konsolide olurken, fiyat, tarihsel olarak düşük volatilite seviyelerine ulaşan varlığa dönüştü.

Bitcoin değeri farklı değerlemeler gösterirken, bir başka açıklama daha geldi. Bu açıklama ise Bitcoin hacmi ile ilgili. Blockchain derneği tarafından yapılan açıklamada hacim artışının yakında olacağı belirtildi.

Bitcoin hacmi ve değeri arasında bir ikilem oluşturmuş durumda. Oynaklık ise sık sık gündeme gelse de dar bir alanda sıkıştığı görülüyor. Yatırımcılara göre, mevcut seviyelerden önce, Bitcoin iki yıllık bir volatilitenin en düşük seviyesine ulaşmıştı. Özellikle, düşük volatilite ortaya çıkttığı söyleniyor. BTC, yüksek enflasyon ve faiz oranı artışları ile karakterize edilen hakim makroekonomik faktörler tarafından adeta dövüldü.

Bitcoin hacmi artacak mı?

Son haftalarki uzun büyümenin ardından, güçlü bir Bitcoin fiyatı bekleniyor. Bitcoin hacmi için önemli bir dernek iyimser tablo çizdi. Ancak bunun gerçekleşmesini zaman gösterecek.

Son olarak, Kasım ayındaki Fed toplantısında bir başka % 0.75 faiz artırımına ilişkin raporların ardından BTC fiyatlarında keskin bir düşüş yaşadı. Günün erken saatlerinde Fed’in 1 – 2 Kasım tarihleri arasındaki toplantısında bir başka faiz artırımı planladığı bildirilmişti. Cuma günü CNBC’ye konuşan o, makroekonomik canlanma nedeniyle yatırımlarda ve BTC fiyatında bir artış olacağını belirterek şunları söyledi:

“Ekonominin geldiğini görmeye başladığımızda, Bitcoin’e yapılan yatırımın arttığını ve ardından fiyatın yükseldiğini göreceğiz. Yıl sonundan önce yasalaşan mevzuatı görebiliriz.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin