Şubat ve Haziran grafikleri arasında büyük benzerlik:
Şubat ve Haziran grafikleri arasında büyük benzerlik: "Bitcoin çökebilir!"

Bitcoin güçlü düşüş sinyali verdi: Son görüldüğünde yüzde 20 çökmüştü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son birkaç haftada 7-8 bin dolar aralığında savaşan Bitcoin için halving olayının da yaklaşmasıyla bundan sonra neler olabileceği merakla bekleniyor. Bazı kripto para trader’larına göre Bitcoin güçlü bir düzeltmeye hazırlanıyor.

Coiner-Yadox: “Mart 2020 başındaki oluşum yine görüldü.”

Coiner-Yadox takma isimli bir trader, yakın zamanda görülen Bitcoin rallisine rağmen kripto para biriminin gösterdiği grafiğin şu an biraz tehlikeli olduğunu belirtti. Aşağıdaki grafiğe işaret eden Yadox, son beş hafta içinde gerçekleşen fiyat hareketinin, Mart 2020’nin başında görülenle çok benzer bir oluşum yarattığını ileri sürdü.

Formasyonun temel parçaları şöyle:

1- Üstte bir dizi düşüş yönlü RSI

2- Genişletilmiş bir kama deseni

3- Başarısız olmuş bir yükselen üçgen modeli

Bu oluşum son görüldüğünde Bitcoin fiyatı 9.300 dolardan önce 8.700 dolara, oradan ise birkaç gün içinde 7.700 dolara düşmüştü. Bahsi geçen düşüş sadece dört günde gerçekleşmişti ve %20’ye tekabül ediyordu.

Eğer bu oluşum bir kez daha görülürse BTC’nin halving öncesinde şu anki fiyattan 6.000 doların altına inme ihtimali gündeme gelebilir.

Bitcoin için tek düşüş işareti bu değil

Moe isimli kripto para trader’ına göre Bitcoin ve Ethereum’un dört günlük tablosu 26 Nisan’dan itibaren hayli kritik bir şekil çizdi: Tom Demark Sequential. Zaman bazlı bir gösterge olan Tom Demark, trend dönüş seviyelerine yakın 9 mum çizdi.

Bunun mükemmel bir satış kurulumu olduğunu belirten Moe, yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini belirtti.

newsbtc

İki analistin Bitcoin tahminleri aynı noktada birleşti: BTC nereye gidiyor?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin