Bitcoin’in bu yıl 20 bin doları geçme ihtimali yüzde kaç? Analist açıkladı
Bitcoin’in bu yıl 20 bin doları geçme ihtimali yüzde kaç? Analist açıkladı

Bitcoin grafiğinde bir kez daha golden cross görüldü! 24 Nisan BTC analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dow Jones ve S&P 500’ün muazzam yükselişinin ardından Bitcoin perşembe günü 7.700 doları aştı. Ancak BTC/USD sonunda 7.500 dolar civarında konsolide oldu.

Dow Jones’un perşembe günkü muhteşem yükselişi; Bitcoin, Ethereum, Ripple ve diğer kripto para birimlerine de önemli bir destek verdi.

Önde gelen kripto para birimleri çıktıkları seviyeleri koruyor

Bitcoin 7.700 doları aşarken Ethereum 190 doları geçti. Ripple ise 19 sentin üzerine çıktı. Bununla birlikte, kripto para birimlerinin çoğu yükseliş gücünü yitirse de çıktıkları seviyelerin hemen altında kalıcı olmayı başardılar. BTC şu anda 7.500 doların üzerinde seyrediyor.

Saatlik zaman diliminde 200 Basit Hareketli Ortalama’nın üstüne çıkan 50 Basit Hareketli Ortalama bir golden cross oluşturdu. Fiyatlardaki ani artışla birlikte golden cross oluşumunun etkisi doğrulanmış oldu.

Bitcoin 9.000 dolara yürüyebilir ama negatif işaretler de var

Golden cross oluşumu sebebiyle BTC’nin 9.000 doların üstüne çıkma ihtimali üzerinde güçlü bir görüş birliği var.

  • Saatlik tabloya daha yakından bakacak olursak, yükselişin ardından BTC’nin bir konsolidasyon aşamasına girdiği görülüyor. Bu aşama fiyatı 7.200 doların üstüne çıkarmakta etkili olabilir.
  • Bitcoin’in, onaylanmış bir ayı deseni olan yükselen kama paternine girmesi ise göz ardı edilmemeli. Yükselen kamanın bir sonucu olan geri dönüş henüz gerçekleşmedi.
  • Son olarak, Bitcoin yükselişinin önündeki en büyük ve muhtemelen en zor engel mevcut makroekonomik koşullar.

coinnounce

Bu kez BTC’lerini tutanlar hareketlendi: Bitcoin fiyatını etkileyebilirler!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin