featured

Bitcoin gözünü yukarı dikti! Haftalar süren düşüş sonunda bitiyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin fiyatı, dün geri çekilmeye devam etmişti ancak bugün biraz yükseldi. 38,000 dolar seviyesindeki destek noktası hâlâ geçerli.

Haftalar süren düşüş sonunda bitiyor mu?

Analistler BTC geri çekilmesinin sona ereceğini ve büyük olasılıkla 39,200 doların üzerine çıkacağını düşünüyor. Böylece piyasa lideri, önümüzdeki hafta başında daha yüksek bir dip seviyesi ayarlamaya çalışacak.

Bitcoin

Piyasa, son 24 saatte düşüşün devam ettiğini gördü. Lider olan Bitcoin %0,93 oranında değer kaybederken, Ethereum ise %1,1 oranında düşüş kaydetti. Piyasanın geri kalanındaki en iyi altcoin’ler de bu düşüşü takip ettiler.

Son 24 saatte Bitcoin fiyat hareket

Bitcoin tekrar 38,000 doların üzerinde destek noktası buldu.

BTC son 24 saat içinde 38,235.54 dolar ile 39,019,71 dolar aralığında işlem gördü. Bu da hafif bir volatilite olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi %25,94 azalarak toplam 23,13 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri ise 733,9 milyar dolar civarında.

BTC 4 saatlik grafik analizi: 39,000 doların üzerine çıkmaya hazır mı?

4 saatlik grafikte, daha fazla olumsuzluğun reddedilmesi sonucunda Bitcoin fiyat hareketinin tersine döndüğünü görebiliriz.

Bitcoin bu hafta daha da aşağı yönlü test etmeye devam etti. BTC, 28 Mart 2022’de dokunulan 48,000 dolar seviyesinden yaşadığı son büyük düşüşte %20 oranında değer kaybetti. Bunun sonucunda da 38,000 dolar seviyesine geriledi.

Bu nedenle, genel düşüş momentumu muhtemelen tükendi. Potansiyel olarak, önümüzdeki hafta daha büyük bir geri dönüş yaşanabilir. Yani birkaç haftalık düşüş trendi nihayet durabilir.

Sonuç olarak

Bitcoin fiyat analizi, önceki günün düşüşünden bir yavaşlama gördüğümüz için bugün yükselişte. Bu nedenle, 38,000 dolar seviyesi piyasayı tekrar tersine çevirmek için yeterli desteği sunuyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin