Dünyaca ünlü kurumsal yatırımcıdan yepyeni Bitcoin hamlesi geldi!
Dünyaca ünlü kurumsal yatırımcıdan yepyeni Bitcoin hamlesi geldi!

Bitcoin gözünü bu seviyelere dikti – işte sebebi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, dolar bağlantılı enflasyon korkusuna karşı daha fazla kurum birikim yaptıkça, önümüzdeki oturumlarda 50.000 $’a ulaşabilir.

Likidite sıkıntısı

Son zamanlarda piyasa değeri Facebook ve Tesla’nın üzerine çıkan amiral gemisi kripto para birimi, 42.000 $’a yakın rekor seviyesinin altına düştü. Bununla birlikte, düşüşü, zengin traderlar ile kurumları daha ucuz fiyatlardan satın almaya teşvik ederek, 21 milyon tokenlik sınırlı arz sınırına karşı daha fazla likidite sıkıntısına yol açtı.

Sonuç olarak, Bitcoin fiyatı çoğunlukla yana doğru konsolide oluyor ve Simetrik Üçgen gibi görünen bir yapı oluşturuyor.

Geriye dönüp bakıldığında, söz konusu model, fiyat daha yüksek düşükler ve daha düşük yüksekler oluşturduğunda gelişiyor. Bu arada ticaret hacmi düşüyor. Nihayetinde, fiyat bir önceki trend yönünde yukarı ya da aşağı doğru patlak veriyor.

Bitcoin’in önceki eğilimi yükselişteydi. Bu nedenle, kripto para biriminin başka bir yükseliş eğilimi gösterme olasılığı, Üçgen modelinden kırılma hareketinde daha yüksektir. Bu gelişme Bitcoin fiyatını 50.000 doların üzerine çıkarabilir.

Bitcoin, cryptocurrency, BTCUSD, XBTUSD, BTCUSDT

Üçgenin üzerinde bir hareket, hacimlerdeki artışla birleştiğinde, Bitcoin fiyatını 50.000 $’ın üzerine çıkarması bekleniyor.

Yön nereye?

Temel olarak, en azından zincir içi göstergelere göre piyasa önyargılarını belirleyen çok sayıda analiste göre fiyat hedefi ulaşılabilir görünüyor. Örneğin, Glassnode’daki veri analistleri, Bitcoin’in son haftalarda bugüne kadarki en büyük likidite tükenmesini vurgulayarak kripto para birimi için yükseliş olacağını belirtiyorlar.

Bitcoin, cryptocurrency, BTCUSD, XBTUSD, BTCUSDT

Bağımsız bir piyasa analisti olan Luke Martin, “[Glassnode] grafiği, fiyat tablosundan daha önemli olabilir: Bitcoin arzı, borsalardan tüm zamanların en yüksek hızıyla çekiliyor. Tarihsel olarak boğa döngüleri, likit arz değişikliğinin olumlu yönde dönmesinden sonra sona ermiştir. Bu çevirme henüz gerçekleşmedi” diyor.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin