Bitcoin göstergeleri hangi yöne işaret ediyor? Teknik analiz
Bitcoin göstergeleri hangi yöne işaret ediyor? Teknik analiz

Bitcoin göstergeleri hangi yöne işaret ediyor? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa değeri açısından kripto piyasası lideri olan Bitcoin (BTC), fiyatının son 24 saat içinde biraz düştüğünü gördü. CoinMarketCap’e göre, BTC’nin fiyatı son 24 saat içinde %0,18 düştü ve yazının yazıldığı sırada 16.798 dolara kadar geriledi.

BTC/USDT için 4 saatlik grafik, kripto piyasası liderinin fiyatının 20 EMA çizgisinde durduğunu gösteriyor. Bu EMA hattı 4 saatlik 50 EMA hattının üzerinde konumlanmıştır ve şu anda BTC‘ye destek sağlamaktadır. Ancak bu destek, 4 saatlik RSI göstergesi düşüş eğilimi gösterdiğinden tutunamayabilir.

Buna ek olarak, RSI çizgisi dik bir negatif eğime sahiptir. Bu, Bitcoin fiyatının önümüzdeki 4-12 saat içinde düşmeye devam edeceğini gösteriyor.

Ek aşağı yönlü fiyat hareketi, BTC’nin fiyatını 50 EMA seviyesindeki bir sonraki destek seviyesine, yani yaklaşık 16.738 dolara çekecektir.

BTC/USDT için günlük grafik, BTC’nin 4 saatlik grafiğindeki aynı düşüşü ifade ediyor. 4 saatlik grafiğe benzer şekilde, BTC’nin fiyatı 20 günlük EMA çizgisinde duruyor. Günlük RSI çizgisi aşırı satım bölgesine doğru negatif eğimli olduğundan, günlük RSI göstergesi de düşüş gösteriyor.

Düşüş tezinin teyidi, günlük RSI çizgisinin günlük RSI SMA çizgisinin altını geçmesi olacaktır. Bu, Bitcoin fiyatının 4 saatlik grafiğinde 50 EMA çizgisine düşeceği tezini doğrulayacaktır.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin