Aave ve Cosmos fiyat analizi: AAVE ve ATOM için sırada ne var?
Aave ve Cosmos fiyat analizi: AAVE ve ATOM için sırada ne var?

Bitcoin golden cross tamamlanmak üzere: Altcoinler nasıl etkilenecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Haberin yazıldığı esnada  10 bin 118 dolardan işlem gören Bitcoin, özellikle etrafındaki yükseliş hissi ışığında pek çok spekülasyona maruz kalıyor.

Çoğu Bitcoin uzmanı, kripto varlığın grafiklerde bir sonraki hamlesini tahmin etmeye çalışırken, Coingecko’dan Bobby Ong, pazarın şu anda önemli bir yükseliş dönemine girdiğine inanıyor.

Bitcoin golden cross, altcoin sezonunu başlatabilir

BLOCKTV ile yakın zamanda yapılan bir röportajda Ong, güçlü yükseliş özellikleri sergileyen bazı önemli işaretlerin 50 ve 200 hareketli ortalamalar olduğunu iddia etti. Hareketli ortalamalar golden cross tamamlamaya yakın ve CoinGecko’nun kurucusuna göre, BTC‘nin yanı sıra altcoinler için de bu çok büyük bir haber olabilir.

Golden crossönümüzdeki hafta içinde gerçekleşebilir. Golden cross’u tamamlayan hareketli ortalamaları en son Nisan 2019’da gördük.

“Oynaklık 3 ay daha devam eder.”

Bitcoin’in yanı sıra altcoinler de zengin bir dönemin tadını çıkarıyor ve Ethereum son 24 saatte yüzde 3’ün üzerinde bir artış kaydetti. Ve birçok analist bir altcoin mevsimi öngörürken Ong, Bitcoin’in yakın zamandaki golden cross’un aynı anda büyük bir altcoin sezonunu da tetikleyebileceğini düşünüyor.

CoinGecko kurucusu, halving’in piyasadaki büyük değişiklikleri kolaylaştıracağını ve oynaklığın Mayıs 2020’ye kadar yüksek kalacağını iddia ederek sözlerini noktaladı.

ambcrypto

13 Şubat Bitcoin analizi: BTC düzeltmeye girdi, gerileme sürebilir!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin