Bitcoin yukarı mı aşağı mı gidecek? İşte olası senaryolar…

Bitcoin Golden Cross oluşumu fiyatı daha da artıracak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lider kripto para biriminde önemli bir oluşum meydana geliyor. Yükselişi işaret eden bu gösterge yeniden devreye girdi. Bitcoin Golden Cross olarak da bilinen oluşum sayesinde yükselişin artma ihtimali daha da kuvvetlendi.

Bitcoin teknik tablosunda bir Golden Cross’un teyidi geldi. Bu kurumsal ve balinalar tarafında alımı tetikleyebilir. BTC/USD paritesinde 50 günlük MA 100 günlük MA’yı geçtiğimiz ay kesmişti. 

Bitcoin Golden Cross oluşumunun ilk ayağı gerçekleşmiş oldu. Birkaç gün önce ise bir diğer önemli kabul edilen 50 günlüğün 200 günlüğü kesmeside gerçekleşti. Bu kesişme birçok teknik analiz bakımından yükselişe işaret ediyor. Tarihsel verilere baktığımızda doğruluğunu kanıtlayabiliyoruz.

Bitcoin Golden Cross kesişimi gerçekleşti

Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC), pek de destekleyici olmayan bu makro ortamda bile güç göstermeye devam ediyor. Kripto piyasası şimdiye kadar şubat ayında Fed Başkanı Jerome Powell’ın Salı günü yaptığı yorumları ve güçlü ABD istihdam verilerini neşelendirdi. 

Bitcoin (BTC) bir süredir 20.000-23.000 dolar aralığında dalgalanıyor. Analistler ise, gelecekteki rallinin nasıl görünebileceği konusunda karışık görüşlere sahipler. Ancak Bitcoin Golden Cross bazı verileri daha güçlü tutuyor.

Birçok analist, “Golden Cross” oluşumunu varlık için bir yükseliş sinyali olarak görse de, karışık bir başarı geçmişine sahipler. Ayrıca, sonuçlar Bitcoin Golden Cross oluşumundan sonraki tutma süresine göre değişir.

Geçmişteki yedi Golden Cross olayı sırasında, yatırımcı BTC’yi 90 gün boyunca elinde tutsaydı, yedi seferden dördü kâr ederdi. Kazanç yüzdesi %10-80 arasında değişir. Yine de tek başına Bitcoin Golden Cross yeterli olmayabilir. Fakat yükseliş sinyali verdiğini söyleyebiliriz.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin