featured
Bitcoin Gold ne zaman başlıyor

Bitcoin Gold ne zaman başlıyor ?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

25 ekimde Bitcoin ağındaki bölünen bir çatalla oluşturulan Bitcoin gold ne zaman başlıyor ? 1 kasımda başlaması beklenen BTG geliştiricileri dün yayınladıkları bir bildiride, 12 kasımda başlayacaklarını duyurdu. BTG ekibi ağın 1 kasıma yetişmediğini ancak bu güne tamamen bitmiş olacağını söylüyor. Çatal sonucu oluşan Bitcoin Gold ne zaman başlıyor ? sorusu 1 kasıma yetişmemesinden dolayı sıkça sorulmaya başlamıştı.

BTG ekibi yaptığı duyuruda, Bitcoin Gold açık kaynak kodlu blockchain’inin bu gün itibariyle tüm madenciler tarafından kullanılmaya başlanabileceğini ve dünyanın heryerinden maden havuzları tarafından da destekleneceğini iddia ediyor. Cüzdan sağlayıcıları ve borsalar da hazır olduklarında BTG’yi listeleyebilecekler.

Dün açıklamanın yapıldığı saatlerde Bitcoin Gold 200$ bandında işlem görüyordu ancak ekibin hazırlıklarını bitirdiğini duyurmasının ardından 500$ seviyelerind ekadar yükseldi. Coinmarketcap’te 22 borsada listelenen BTG şu anda350$ seviyelerinde işlem görüyor. Yaklaşık 10 borsa BTG alım-satımına şu anda izin veriyor.

Coinmarketcap BTG grafiği

Bizi sosyal medyada takip edin:   Twitter  /  Telegram  /  Facebook 


 



Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin