Bitcoin, altın için bir tehdit oluşturuyor mu? Goldman Sachs yanıtladı
Bitcoin, altın için bir tehdit oluşturuyor mu? Goldman Sachs yanıtladı

Bitcoin Gold konsolidasyon olası: BTG son bir ayda en çok kazanan kripto oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Gold, son bir ay içerisinde diğer bütün kripto paralardan daha iyi performans göstermektedir. Bu yüzden, Bitcoin rallisi başlamadan önce kazançların sağlamlaştırılması gerekiyor.

Bitcoin Gold, yüzde 100’den daha fazla kazandı

En büyük kripto para Bitcoin’in kuzeni olan Bitcoin Gold, kriptografi dünyasındaki tüm paraları geride bıraktı ve bir aydan daha az bir sürede yüzde 100’den daha fazla kazandı. Yine de eski günlerinden yüzde 95’in üzerinde geri olmasına rağmen aylık iyi bir performans gösteriyor. En yüksek seviyesine  Kasım 2017’de ulaştı ve 478 dolar seviyesinde işlem gördü.

BTG/SD, günün en yüksek kazancı olan bir miktar kazanım kazanmasına rağmen, günün en büyük kazancı olan 19.79 dolardan günlük yüzde 8 arttı. Bu devasa ralliye rağmen, geçtiğimiz ay yüzde 100’ü aşan Bitcoin Gold, önemli bir ralli daha oluşmadan önce konsolide edebileceği sert bir direnç seviyesine denk geldi.

Ancak, boğaları rahatlatan şey, BTG’nin fiyatının 200 günlük SMA’yı rahatça aşması ve ihtiyaç duydukları şeyi sürdürmesidir. Bir sonraki önemli direnç, uzun vadeli boğa piyasasının yeniden başlaması için geçilmesi gereken 24-32 dolar aralığıdır.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin