Bitcoin Gold (BTG) yükselmeye devam ediyor

Bitcoin Gold (BTG) değer kazanarak yatırımcı çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasaları, bu sabah Asya ticareti hakim olduğu için hala güçlü görünüyor. Toplam piyasa kapitalizasyonu, ilk kez altı hafta içinde 400 milyar doları geçti ve bugün daha da yükseldi. Bitcoin (BTC) hala boğa yükselişini devam ettiriyor ve 9 bin dolar seviyesinin üzerine çıktı. Altcoinler bu sefer şarj oluyor ve şu anda büyük ölçüde yeşil alanda işlem görüyorlar. Yeşil alanda güzel bir performans gösteren altkoinlerden biride Bitcoin Gold (BTG).

Bitcoin Gold (BTG) yükselmeye devam ediyor

Coinmarketcap, Bitcoin’in çatallı bir sürümünün en yüksek performanslı kripto para birimi olarak BTG’yi bildiriyor. BTG, analitik web sitesine göre %29 oranında arttı ve dün bu kez 68 dolardan 87 dolara kadar yükseldi. Şimdi ise BTG, 85,76 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Geçtiğimiz 24 saat içinde hacim 30 milyon dolardan 178 milyon dolara sıçradı. Geçtiğimiz Salı günü bu hafta Bitcoin Gold, 51 dolar seviyesinde %72 oranında etkileyici bir performans sergiledi. Aylık resme bakınca, BTG’nin geçen ay 60 dolar civarında işlem görmesiyle benzer bir kazanç elde ettiğini gösteriyor. Bitcoin’e karşı BTG, dün %24’lük bir artışla, 772000 Satoshi’den 951000 Satoshi’ye yükseldi. Geçen hafta BTG, aynı zamanda 643000 Satoshi’den gelen BTC karşısında neredeyse %50 kazanç sağladı.

Bitcoin Gold (BTG) değer kazanarak yatırımcı çekiyor
Bitcoin Gold (BTG) değer kazanarak yatırımcı çekiyor

Grafiklere baktığımızda, son 24 saatte iki ani bir artış yaşandı. Bu da momentumun birkaç büyük oyuncu tarafından yönlendirildiğini gösteriyor. Bitcoin Gold, bu sabah da çok iyi bir performans gösteren Bitcoin Cash’in aksine, Bitcoin’den “arkadaşça bir hard fork” olarak görülüyor. BTC’nin sahipleri de BTG’ye layık görüldü. Bu nedenle Bitcoin balinalarının bu altkoinin fiyatını kolayca etkileyebileceği düşüncesi piyasada hakim.

Kripto para piyasası bugün iyi performans gösteren altkoinleri izliyor

Güney Koreliler şu anda kendi para birimi olan KRW’de Bitcoin Gold ticaretine hakim durumdalar. Upbit ve Bithumb, toplam ticaret hacminin neredeyse %50’sini paylaşıyor ve Binance %20 ile üçüncü sırada. BTG için pazar kapasitesi 1.454.743.584 dolar, Verge ve Zcash bunu yukarıya taşıdı.

Tüm kriptolar için toplam piyasa hacmi, bu sabah bir kez daha Asya ticareti sırasında %5,6 artışla 416 milyar dolara yükseldi. Bu rakam, 7 Mart’tan bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. Bir başka Bitcoin hard forku olan Bitcoin Cash’te  bugün iyi performans gösteriyor ve şu anda %18’e varan bir artış yakalayarak 1.544 dolardan işlem görüyor. Şu anda güçlü performans gösteren diğer altkoinler ise EOS, Dash, TRON, Ethereum Classic ve ICON’dur.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin