Sri Lanka Merkez Bankası’na göre, Bitcoin ekonomik krizi çözemez!

Bitcoin girişleri son 7 yılın rekorunu kırdı: Bilinmesi gerekenler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin (BTC), ilk bloğu 3 Ocak 2009’da anonim kurucusu Satoshi Nakamoto tarafından çıkarılmasının ardından 14 yıl geçti. Dün itibarıyla Bitcoin 14 yaşına girdi. Bitcoin genesis bloğunda basıldı. Bir cüzdana gönderilip gönderilmediği tartışılıyor.

Son 14 yılda Bitcoin’in popülaritesi arttı. Yatırım ve takas araçları gibi farklı yönlerde geniş çapta benimsendi. İlginç bir şekilde varlık, hem ayı hem de boğa piyasalarında direnç göstererek Kasım 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan yaklaşık 69.000 $’a ulaştı. Diğer yandan Bitcoin girişleri 7 yılın zirvesine geldi.

BTC fiyatının mevcut seviyeden çıkması için beklemek, bireysel yatırımcıları hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. Zincirleme veriler, mevcut BTC borsa girişlerinin, son iki haftadaki rakamlara göre tarihsel olarak düşüklük yaşadığını gösteriyor. Bitcoin girişleri daha da yükselir ve trendi kırarsa, bekleyiş devam eder.

Bitcoin girişlerinde tarihsel düşüş

Yüksek BTC borsa girişlerinin büyüsü, Bitcoin yerel tabanının henüz fiyatlandırılmadığı anlamına gelebilir. Mevcut piyasa döngüsünün buna benzer pek çok modeli bozduğu ve dolayısıyla zaman zaman öngörülemez hale getirdiği de akılda tutulmalıdır.

Toplam Bitcoin girişleri, genellikle mevcut senaryoda yerel tabanın nasıl yerleştirildiğini gösteriyor. Crypto Quant verilerinde, mevcut bitcoin girişleri 2015 yılından bu yane düşük seviyesini gördü. Bununla birlikte, genel algı, düşük ortalamanın daha uzun sürmeyebileceği yönündedir. Crypto Quant,

“Şu anda 26 binin altındayız (14 günlük basit hareketli ortalamaya (SMA) bakıyoruz). Günlük toplam BTC girişi, 2015 ortasından bu yana en düşük seviye.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin