Bitcoin fiyatının yükselişe geçmesinin ardından; savunucular BTC fiyatının geleceğini tartıştı!
Bitcoin fiyatının yükselişe geçmesinin ardından; savunucular BTC fiyatının geleceğini tartıştı!

Bitcoin fiyatının yükselişe geçmesinin ardından; savunucular BTC fiyatının geleceğini tartıştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin savunucuları yükselişin ortasında en büyük kripto paranın geleceğini tartışmaya devam ediyor. Savunucuların piyasaya karşı ilgileri BTC’nin Mart’tan sonra 40.000 doların üzerine çıkmasıyla daha fazla arttı.

İlginç bir şekilde, son fiyat hareketine rağmen, birçok BTC maksimalist, Bitcoin’in 100 bin dolar seviyesine ulaşacağını hayal etmeye devam ediyor. Bu amaçla, yakın tarihli bir podcast sırasında, blockchain entelektüellerinden oluşan coşkulu bir panel, Bitcoin’in yakın zamanda 10 milyon doları bulmasının mümkün olup olmadığını tartıştı.

Katılımcılar arasında MicroStrategy CEO’su Michael Saylor da vardı. Mevcut koşulların bir şekilde Bitcoin’in dünya ekonomisinde başarılı olmasını desteklediğini belirtti.

Uzmanlar Bitcoin fiyatıyla ilgili ne diyor?

Saylor, CNBC ile yaptığı son röportaja atıfta bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“BTC hakkında konuşmadan bir röportaj yapamayacağımı belirten ana akım medyayı temsil eden Andrew var. O zaman Andrew, bir ulus devletin ödemeler için Bitcoin’i benimsemeyi düşündüğünü söylüyor.”

Geçtiğimiz yıllarda Bitcoin’in ülkeler tarafından kabul edileceği hiçbir şekilde düşünülüyordu. Ancak 2022’ye hızlı bir şekilde ilerlerken bu kavram çeşitli hükümetler ve finans kurumları tarafından düşünülüyor.

Bunu en iyi kanıtlayan Rus milletvekili Pavel Zavalny, Çin ve Türkiye gibi “dost ulusların” Bitcoin ile ödeme yapabileceğini öne sürüyor. Panelde Skybridge’in Kurucusu Anthony Scaramucci de vardı. Kendi adına, iddialı bir tahmin de bulundu:

“2024’ün son iki başkan adayı kripto ve blockchain yanlısı olacak.”

Ancak hepsi bu kadar değil, MicroStrategy’nin yöneticisi BTC’nin karşı karşıya olduğu endişeleri kabul etmeye devam ediyor.

“Sanırım insan uygarlığında olağanüstü yıkıcı değişime karşı bu doğal direncin olduğu konusunda hemfikir olabiliriz…”

Son olarak, yukarıda bahsedilen konuşmacılar da dahil olmak üzere savunucuların, kriptolar ve blockchain hakkında artan farkındalığın anahtar olmaya devam ettiğini belirtmekte fayda var. Dolayısıyla, BTC’nin 10 milyon dolara değer kazanma olasılığı, bazı insanlar için olduğu kadar uzak bir olasılık olmayabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin