Popüler analist Bitcoin (BTC) için yeşil ışık yakıyor
Popüler analist Bitcoin (BTC) için yeşil ışık yakıyor

Bitcoin fiyatını yakın gelecekte ne bekliyor? Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Perşembe günü en düşük seviyenin 36.000 dolarda ayarlanmasının ardından Bitcoin ve Ethereum yavaş yavaş yükselmeye başladı. Bitcoin fiyatının bugün yükselişine devam etmesini bekliyoruz.

Kripto piyasası, son 24 saat içinde yükseliş momentumu dönüşü gördü. Piyasa liderleri Bitcoin ve Ethereum sırasıyla yüzde 1,88 ve yüzde 2,48 kazançla işlem gördü. Bu arada, en iyi altcoinlerin geri kalanı da benzer performans gösteriyor.

BTC/USD 36,211.11 – 37.952.88 dolar aralığında işlem gördü ve son 24 saat içinde orta düzeyde bir oynaklığa sahip. İşlem hacmi yüzde 20,54 azalarak 19,8 milyar dolar oldu. Bu arada, toplam piyasa değeri 715,8 milyar dolar civarında işlem görüyor ve bu da yüzde 41,71’lik bir piyasa hakimiyeti anlamına geliyor.

Bitcoin fiyatı yükselişi sürdürecek mi?

4 saatlik grafikte, alıcıların fiyata hakim olmaya devam etmesiyle Bitcoin fiyatının önceki zirvelere yaklaştığını görebiliriz.

Bitcoin fiyatını yakın gelecekte ne bekliyor? Takip edilecek seviyeler

Bitcoin fiyatı bu hafta güçlü bir yüksek seviye gördü. BTC/USD, daha önce 33.000 dolara düşmüştü ve buradan, biraz daha düşük bir seviyeye ayarlandıktan sonra hızla yükseldi.

Çarşamba günü, 39.000 dolarda yeni bir zirveye ulaşıldı ve bu, yükseliş momentumunun tekrar geri döndüğünü gösteriyor. O zamandan beri BTC/USD, hafta içinde daha yüksek bir düşük seviye belirleyerek 36.000 dolara geri döndü.

Son 24 saat içinde, Bitcoin fiyatı tekrar yükselmeye başladı. Şu anda 38.000 dolarlık işaret test ediliyor ve yakında daha yüksek bir kırılma görülmesi muhtemel. Oradan, bir sonraki ana direnç hedefi olan 40.000 dolara yükselmesini bekleyebiliriz.

Bitcoin (BTC) fiyat tahmini

Bitcoin fiyat analizi, son 24 saat içindeki yükselişin fiyatı 38.000 dolar işaretine taşıdığını gördüğümüz için bugün yükselişte. Muhtemelen BTC/USD bir önceki yüksek seviyeyi kıracak ve pazar günü 40.000 doları hedefleyecek.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin