Bitcoin fiyatı yukarı yönlü hareketini sürdürebilecek mi?
Bitcoin fiyatı yukarı yönlü hareketini sürdürebilecek mi?

Bitcoin fiyatından yukarı yönlü bir hareket bekleyebilir miyiz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel dijital varlık piyasası, ABD Mali düzenleyici kurumlarının Silicon Valley Bank krizine çözüm üretmeye çalışmasıyla birlikte Pazartesi günü geniş bir toparlanma kaydetti. Dijital varlık piyasası, dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) son 24 saatte %9’un üzerinde bir artış kaydettiği için 1 trilyon doları yeniden kazandı.

Düzenleyiciler SVB’yi kurtaracak mı?

Raporlara göre, Mali düzenleyiciler Silicon Valley Bank’ın çöküşünün yol açtığı derinleşen krizi araştırıyorlar. Kaynaklar, düzenleyicilerin bir geri dönüş noktası oluşturmak için adım atacağını öne sürüyor. Bunun için Federal Mevduat Sigortası Yasası’ndan izin alınması gerekir. Ancak Fed, korkuyu dizginlemek için olağanüstü önlemler de alabilir.

Bu, çeşitli bölgesel bankalara ve diğer kurumlara güveni artırabilecek finansal kurumlar tarafından olumlu bir hareket olarak adlandırılabilir. Ancak, düzenleyiciler sürece yeni bir adım ekleyebilir. Bildirildiği üzere bu, Federal Rezerv tarafından çöken Silicon Valley Bank’a doğrudan maruz kalan diğer kurumları desteklemek için zorlanan bir “genel bankacılık tesisi” olabilir.

Rapor, Federal Mevduat Sigorta Kurumu’nun (FDIC) SVB için bir alıcı bulamaması durumunda bu önlemin gerekli olabileceğini vurguluyor.

JPMorgan Chase & Co., PNC Financial Services, Morgan Stanley ve Apollo Management’ın sorunlu SVB Financial Group’u satın almak için bir araya geldiği bildirildi. Bu arada sorunlu Silicon Valley Bank, teklif edilen satın alma anlaşmasının dışında bırakıldı.

Bitcoin fiyatı, Pazar günü 20.600 dolar seviyelerine kadar geriledi. Mali düzenleyiciler kurtarmaya gelirken, Bitcoin fiyatı Pazartesi günü %9 gibi büyük bir artış gösterdi ve 22 bin dolarlık fiyat seviyesini yeniden kazanmasına yardımcı oldu. BTC, yazım sırasında ortalama 22.082 dolar fiyatla işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin