Bitcoin fiyatında death cross görüldü! Son görüldüğünde ne olmuştu?
en çok beklenen Bitcoin analizi: death cross

Bitcoin fiyatında death cross görüldü! Son görüldüğünde ne olmuştu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı, 50 günlük ve 200 günlük hareketli ortalamalar arasında bir death cross gösterdi. Bu durum genellikle söz konusu varlığın sağlıksız bir durumda olduğunu ve daha da olumsuz görebileceğini gösteren bir işaret. Ancak bu kez haberler sanıldığı kadar kötü olmayabilir.

Bitcoin en son death cross gösterdiğinde rekor kırmıştı

En son fiyat hareketi Bitcoin fiyatının o kadar derin bir değere düşmesine neden oldu ki bir death cross ortaya çıktı. Mevcut ayı piyasasında bu oluşum üçüncü defa görülüyor. Ancak bu olay en son gerçekleştiğinde BTC, tarihinin en büyük üçüncü tek günlük yükseliş rekorunu kırmıştı.

Kısa vadeli hareketli ortalama (bu durumda 50 günlük hareketli ortalama) 200 günlük hareketli ortalama gibi uzun vadeli hareketli bir ortalamayı geçtiğinde death cross oluşur.

Son dönemde bu oluşumun görülmesi sıklaştı

Bu, yatırımcılara bir varlığın yükseliş eğiliminin azalmaya başladığını ve gelecekte uzun bir düşüş trendi görebileceğini işaret ediyor. Ayrıca varlığın uzun vadeli sağlığının tehlikede olduğunu ve yatırımcıların satış yapmasını tetikleyen bir işaret olarak biliniyor.

Death cross son görüldüğünde Bitcoin fiyatı çok kısa bir süre içinde 7 bin 200 dolardan 10 bin 500 dolara tırmanmıştı. Bu da varlığın on yıllık geçmişinde görülen en büyük üçüncü tek günlük kazanç olarak kayıtlara geçmişti. Death cross ekonomide bir varlık için ölümcül olmasına rağmen kripto para piyasalarında iyi şeylere de sebep olabiliyor.

Bu hareketli ortalamaların son dönemde hayli sıklaştığını belirtmek önemli.

newsbtc

ABD’nin 2 trilyon dolarlık teşvik paketi piyasaları nasıl etkiledi?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin