İşte Bitcoin fiyatına yönelik uzman görüşleri

Bitcoin fiyatına neler oluyor? İşte en yeni uzman görüşleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çarşamba günü öğleden sonra Fortun’nin En Güçlü Kadınlar Next Gen zirvesinde konuşan uzmanlar, lider kripto para Bitcoin’in bu yılki değerindeki %80’lik düşüşü göz ardı etmekten rahatsız olmadıklarını söyledi. Ayrıca uzmanlar Bitcoin fiyatına neler olduğuna dair görüşlerini paylaştı.

İşte Bitcoin fiyatına yönelik uzman görüşleri

  • Tezos CEO’su: “Fiyatlar daha küçük zihinler için.”

Tezos kurucusu ve CEO’su Kathleen Breitman, konuya yönelik şunları söylüyor:

Fiyat, büyük bir dikkat dağıtıcı. Temmuz 2017’de ICO’dan 232 milyon dolar topladık. Piyasada iniş ve çıkışlar çok. Teknolojinin uzun vadedeki vaatlerine çok fazla inancım var. Hiçbir zaman fiyatları kontrol etmiyorum… Fiyatlar daha küçük zihinler için.

bitcoin tahminleri

  • Christine Moy: “Gerçekte, değer teknoloji raylarının zamanla sağlayabildiği şey.”

Christine Moy, JP Morgan Chase’de Blockchain programının liderliğini kabul etti. Christine Moy konuya yönelik şunları söylüyor:

Dikkat edilmesi gereken en önemli şey, gelecek nesil finansal altyapıdan bahsediyoruz. Teknolojik ilerleme zaman alır. Günlük kripto fiyatına bakmak, kırmızı bir ringa balığı gibi. Gerçekte, değer teknoloji raylarının zamanla sağlayabildiği şey.

  • JP Morgan Chase yetkilisi: “Kimse piyasada neler olduğunu bilmiyor.”

Christine Moy, JP Morgan gibi şirketlerin hala teknoloji için en iyi kullanım örneklerini bulduklarını açıklıyor. Bu durum, Blockchain’in bir bankanın emanet hizmetlerini otomatikleştirme ve değiştirme potansiyeline işaret ediyor. Christine Moy konuya yönelik şunları söylüyor:

Bu harika bir fırsat. Kimse piyasada neler olduğunu bilmiyor.

Fortune

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin