Bitcoin vadeli işlem ticaretinde tarihi gün!
Bitcoin vadeli işlem ticaretinde tarihi gün!

Bitcoin fiyatı yeni bir başlangıca mı yoksa sona mı yaklaştı? Analist ve uzmanlar yorumluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı, BTC’nin piyasalardaki son durgunluğundan endişelenen uzmanlara göre “daha ​​fazla ayın ağrısına” yöneliyor.

“Ayı piyasası derinleştikçe, Bitcoin fiyatı serbest düşüyor.”

Bitcoin iki haftalık keskin düşüşlerden sonra son iki gündür yeşilde işlem görmeye başladı. Yazım sırasında lider kripto para birimi %5,21 oranında artışla 4.320 dolardan işlem görüyor. Bitcoin’in piyasa değeri şu anda 75 milyar dolar değerinde.

Birtakım kripto uzmanları, aşağı yönlü hareketlerin kripto para biriminin istikrarsızlığının bir işareti olduğunu düşündükleri konusunda ısrarcı.  Henley İşletme Okulu’ndan Dr Ben Laker, Bitcoin’in fiyatlarının desteklenmesinin arkasında doğal bir değer olmadığını iddia ediyor. Dr Ben Laker konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Ayı piyasası derinleştikçe, Bitcoin’infiyatı serbest düşüyor, yani tüm bunlar daha geniş endüstri için ne anlama geliyor? Önceki ayı piyasası büyüktü. Bu ne yazık ki, daha fazla acıyı gösteriyor.

Dr Ben Laker: “Eminim ki, hissedilecek daha çok acı var.”

Dr Ben Laker’e göre, düşüşe katkıda bulunan, uzmanlardan ve hatta acemilerden günlük olarak gelen dip yorumları. Dr Ben Laker konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Eminim ki, hissedilecek daha çok acı var. Ayı piyasasının sona ereceğini ve bir sonraki boğa koşusunun başlayacağını kimse kesin olarak bilemez. Bahisim, ikincisi. Bazı tavsiye ister misiniz? Sat ve koş. Burada görülecek bir şey yok, hiç olmadı.

Online Blockchain CEO’su CEO’su Clem Chambers ise, BTC’nin mevcut destek seviyesinin çok altında bir başka büyük düşüşe yöneldiğini iddia  ediyor. Chambers konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Bu sabahki hareket ölü kedi sıçraması. Salı’nın güçlü hamlesi BTC’nin daha da düşeceğini gösteriyor. Bitcoin başına 2.000 dolarlık seviyeler yolda.

Bitcoin henüz yolun sonuna yaklaşmadı

Kripto uzmanı iyileşmenin uzak bir olasılık olduğunu, ancak daha muhtemel olan senaryonun, token başına 2.000 dolar değerinde bir düşüş olacağını vurguluyor. Ancak, herkese göre Bitcoin henüz yolun sonuna yaklaşmadı.  Allianz’ın baş ekonomik danışmanı olan Mohamed El-Erian, bir konferansı sırasında, Bitcoin’in hep aramızda burada kalacağını söyledi.

Bence kripto paralar var olacak, daha çok yaygınlaşacak, ama onlar bir ekosistemin parçası olacaklar. Bazılarının inanmalarından dolayı baskın olmayacaklar.

Diğer taraftan kripto uzmanı Elizabeth Schulze, Bitcoin’in hayatta kalmasının şimdi yatırımcı eylemine bağlı olduğunu belirtti.

Express

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin