Bitcoin fiyatı yakında iki katına çıkabilir!
Bitcoin fiyatı yakında iki katına çıkabilir!

Bu iddia ortalığı karıştırır: Bitcoin fiyatı yakında ikiye katlanacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Wall Street analisti Tom Lee, Bitcoin (BTC)’in gelecek hafta New York’ta düzenlenecek olan kripto para konferansı öncesinde nispeten ucuz durumda olduğunu ve konferans sırasında gerçekleşecek olan bir ralli için zemin hazırladığını belirtiyor. Bu durumda Bitcoin fiyatı yakında ikiye katlanabilir.

Bitcoin fiyatı yakında iki katına çıkabilir!

Tom Lee konuşmasında, dördüncüsü yapılacak olan Manhattan konferansına atıfta bulunarak şunları söyledi:

Konferansa katılımın geçmiş yıllardan bile daha çok olmasını bekliyoruz.

Tom Lee, konferansa bir yıl önce katılan kişi sayısının 2.750 olduğunu ve bu yıl katılımın 7 bin kişiyi aşabileceğini de sözlerine ekledi. Ayrıca, konferansta katılımın iki katına çıktığı son seferde, Bitcoin’in konferans sırasında yüzde 69 oranında, iki ay sonra ise yüzde 138 oranında yükseldiğini belirtti.

Düzenlemeler kripto paralara olan ilgiyi azaltabilir

Bitcoin, Cuma gününden bu yana yüzde 10 değer kaybederek 9.000 dolara kadar düştü. Şimdi ise Bitcoin fiyatı, 18 Aralık 2017 tarihindeki 19.511 dolarlık rekor seviyesinin yüzde 55 altında yer alıyor. Bir uyarı olarak Tom Lee, Bitcoin ve diğer kripto paralara yönelik düzenlemeler konusundaki konuşmaların kripto paralara olan ilgiyi azaltabileceğini söyledi ve açıklamalarına şunları ekledi:

Bitcoin ve kripto para birimlerinin önceki yıllara benzer şekilde hareket etmesini ve konferans sırasında önemli bir artış kaydetmesini bekliyoruz.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Bloomberg

 

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin