Bitcoin fiyatı Haziran 2023'te 30.000 dolara ulaşabilir mi? Yükseliş trendi yaklaşıyor mu?
Bitcoin fiyatı Haziran 2023'te 30.000 dolara ulaşabilir mi? Yükseliş trendi yaklaşıyor mu?

Bitcoin fiyatı Haziran 2023’te 30.000 dolara ulaşabilir mi? Yükseliş trendi yaklaşıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son günlerde Bitcoin fiyatı önemli ölçüde dengelendi. 27.000 doların altına düşmesine ve 28.000 doları aşmak için birkaç girişimde bulunmasına rağmen, fiyat nispeten değişmeden 27.000 doların altında kaldı. Bu, yaklaşmakta olan bir yükseliş trendine işaret ediyor mu?

BTC fiyatı son zamanlarda nasıl bir performans gösterdi?

BTC fiyatı son haftalarda istikrarlı bir seviyede yatay hareket etti. 30.000 doların üzerine çıktıktan ve yukarı yönlü direnci kıramadıktan sonra, fiyat hafif bir düşüş gördü ve 27.000 dolarda sabitlendi.

Son haftalarda, Bitcoin fiyatı durgun kaldı ve 28.000 doları geçemedi. Şu anda, 27.000 doların hemen altında bulunuyor. Ancak Bitcoin’in önümüzdeki günlerde fiyat artışı yaşayabileceğine dair spekülasyonlar var.

BTC’nin yakın zamanda yükselmesi için nedenler

Bitcoin fiyatı birkaç haftadır 27.000 ila 30.000 dolar arasında dalgalanıyor. Kısa süreli olarak 26.000 dolara veya 31.000 dolara kadar çıkışlar görüldü. Böyle bir yatay hareket ne kadar uzun sürerse, yukarı veya aşağı yönlü bir kırılma olasılığı o kadar yüksek olur.

Yukarı yönlü bir kırılma çok daha olasıdır. Bu, aşağıdaki nedenlerden dolayıdır:

  • Yılbaşından bu yana piyasa makro eğilimi, geçtiğimiz birkaç haftaya rağmen daha yüksek işaret etmeye devam ediyor.
  • ABD Merkez Bankası’nın bir sonraki toplantısı Haziran başında yapılacak. Piyasa için güçlü bir yükseliş işareti olması gereken daha fazla oran artışı beklenmiyor.
  • 2019’da yaz ayları güçlü bir yükseliş dönemiydi.

Bitcoin fiyat tahmini: BTC, Haziran 2023’ten önce 30.000 dolara ulaşabilir mi?

Bitcoin fiyatı, bir sonraki FED toplantısından önce kırılmayı çoktan görebilirdi. Büyük düşüşler olmadan artan yatay hareket, fiyatın yakında hareket edeceğini gösteriyor.

Önümüzdeki birkaç gün ilk artışları getirebilir. Bitcoin fiyatı 30.000 dolara yükselirse, 33.000 dolar direncinin kırılıp kırılmayacağını görmek ilginç olacak.

cryptoticker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin