Bitcoin USDT trend alanında konsolide kalmaya devam ediyor: Şimdi Bitcoin ne olacak?

Bitcoin fiyatı ne durumda? Haftalık kapanış kritik yerde geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BTC, 4-11 Temmuz haftasında bir yükseliş şamdanı oluşturdu. Ancak önceki haftalık düşüş şamdanını yutamadı ve uzun bir üst fitil yarattı.

Bitcoin fiyatı, Kasım 2021’de tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 69.000$’a ulaştığından beri düşüyor. Şimdiye kadar aşağı yönlü hareket, 17 Haziran 2022’de bir buçuk yılın en düşük seviyesi olan 17.622$’a ulaştı.

Ardından gelen toparlanma, 19.200 dolarlık yatay alanı destek olarak doğrulamaya hizmet etti. Bu alan daha önce Aralık 2017’den fiyat nihayet Ocak 2021’de patlak verene kadar tüm zamanların en yüksek direnci olarak hareket etti. Şimdi, alanın desteğe dönüşmesi mümkün.

Haftalık RSI aşırı satım bölgesinde tüm zamanların en düşük seviyesinde. Ancak, henüz herhangi bir yükseliş sapması oluşturmadı.

Bitcoin fiyatı, uzun vadeli bir direnç çizgisinin altında hareket ediyor

Günlük grafik bazı çelişkili işaretler veriyor. Fiyat, Mart ayının sonundan bu yana azalan bir direnç çizgisinin altında hareket ediyor. 8 Temmuz’da BTC bu direnç çizgisine ulaşamadı. Bunun yerine 21.700 dolarlık yatay direnç alanı tarafından reddedildi. Yatay çizgi şimdi bu alçalan direnç alanıyla çakışıyor.

RSI, normalde yükseliş olarak kabul edilen alçalan bir direnç çizgisinden ayrılırken, henüz 50’nin üzerine çıkmadı. Sonuç olarak, günlük grafik okumaları düşüş eğilimi gösteriyor.

Bitcoin’in gelecek hareketi

Altı saatlik grafik çoğunlukla düşüş eğilimi gösteriyor. Bunun nedeni, Bitcoin fiyatı 18 Haziran’dan bu yana yükselen bir paralel kanal içinde artmasıdır. Bu tür kanallar genellikle düzeltici hareketler içerir, yani ondan bir kırılma beklenir.

Şu anda fiyat, kanalın alt kısmında işlem görmekte ve bu olasılığı daha da artırmaktadır.

Ek olarak, dalga sayısı başka bir aşağı yönlü hareketin muhtemel olduğunu gösteriyor. Fiyatın beş dalgalı aşağı yönlü hareketin son dalgasında olduğunu gösteriyor. 1-3 (sarı) dalgalarının uzunluğunu kullanarak, 0,382 Fib 16.620 $’a kadar düşerken, 0.618 Fib seviyesi 13.100 $’a kadar uzun vadeli bir düşüşe yol açabilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin