Bitcoin 2023 yılı için beklentisi şimdiden oluşmaya başladı mı?

Bitcoin fiyatı için trend tersine döndü mü? İşte kritik veriler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçen hafta piyasa yeşil şekilde kapattı. Bu yeşil kapanış yeni haftaya da yansıdı. Haftanın ilk işlem gününde kripto varlıklar pozitif görünümü sürdürmeye devam etti. En kritik bölgede ise haftalık kapanış geldi. Bitcoin fiyatı, aşırı bir pozitif sürece başladı. Bitcoin’in ilerleyişi alt varlıklarda daha hissedilir oldu. İşte yeni hafta için kritik görünümler… 

Geçen hafta sonu boyunca, Bitcoin (BTC) trendin tersine döndüğüne dair sağlıklı işaretler gösterdi. Cuma gününden bu yana son 3 gündür Bitcoin fiyatı pozitif ilerleme kaydetti. An itibarıyla 50 günlük hareketli ortalamasını (DMA) geçti. 

Bitcoin piyasa değerinde ise ciddi toparlanma var. 810 milyar doların üzerinde piyasa değerine ulaşarak önemli yol katetti. Son 24 saat içinde ise ortalama %3,05 artışla 42.500 doların üzerinde işlem görüyor. Bu, dünyanın en büyük kripto para birimi için uzun vadeli düzeltme ve konsolidasyonun sonu olabilir.

Bitcoin fiyatı, son günlerin en iyi performansını gösteriyor

Bitcoin fiyatı, son günlerin en iyi performansını gösteriyor

Lider kripto para birimi 24 Ocak günü yaptığı dip seviyeden bu yana en yüksek rakamlarına ulaştı. Ocak ayını kötü geçirdikten sonra iyi bir başlangıcı yılın ikinci ayına sakladı. Analist Lark Davis ise şunları yazdı: 

“Bitcoin fiyatı şimdi 50 günlük MA’da ve büyük direnç bölgesinde 42.500  dolarda dirençle karşılaşıyor. Bu seviyelerin üzerine çıkarsak ciddi havai fişekler görebiliriz!”

Davis daha sonrasında ise düşüş trendinden dışarı çıktığımızı vurguladı. Kasım ayından bu yana yaptığı hareketle birlikte düşen trend üzerinde bir kırılım gerçekleşti. Analist ayrıca,

“Bitcoin için büyük çıkış devam ediyor. RSI ciddi bir şekilde düşüş trendinden çıkıyor! Bu en son gerçekleştiğinde, yaklaşık %130 fiyat artışı elde etmiştik. Tarih tekerrür edecek mi?”

Bitcoin fiyatı için Lightning Network kapasitesi de olumlu

Şu an rüzgâr Bitcoin ve türevleri için esiyor. Rüzgârı arkasına alan Bitcoin her olumlu gelişmeyi fiyatlama çalışıyor. Öte yandan Bitcoin fiyatı için önemli olan bir gelişme daha yaşandı. 

Bitcoin’in Lightning Network kapasitesi, şu  anda 141 milyon dolarlık şaşırtıcı bir değere eş değer toplam 3.400 BTC’yi kilitlediği için son 12 ayda büyük ölçüde arttı. Bu, bir yıl önceki kapasitenin üç katına çıktı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20  komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin