Market yılın son ayına giriş yaptı: İşte öne çıkan kripto paralar…

Bitcoin fiyatı Fed toplantısına az bir süre kala ne yönde?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası geçen yılın tüm zamanların en yüksek seviyesinden işlem görmeye devam etmese bile, ilgi devam ediyor. Kurumsal yatırımcılar, düzenleme dostu yatırım seçeneklerine dikkat ederek kripto endüstrisine yakından bakıyor. Buradaki en çok merak edilen ise Bitcoin fiyatı…

Endüstri uzmanları uzun vadede Bitcoin için büyük talep öngörüyor. Ayrıca, bu yılın başlarında birkaç kripto para biriminde meydana gelen büyük kayıpları, en kötü ayı dönemi olarak tanımlıyorlar.

Diğer yandan Wall Street, 21 Eylül’deki FOMC toplantısında ABD Federal Rezervi tarafından 75 baz puanlık bir faiz artışı bekliyor. Goldman Sachs, Wells Fargo, JPMorgan, Morgan Stanley ve diğerleri, Fed’in bu ay büyük olasılıkla 75 baz puanlık bir faiz artış yapacağını düşünüyor

75 baz puanlık artış Bitcoin fiyatına yarar sağlayabilir

Bitcoin fiyatı makro korku arasında 20.000 dolar seviyesinin altında mücadelesini sürdürüyor. Bitcoin fiyatı son 24 saatte %1,5 arttı, ancak son yedi günde %4 düştü. Son bir aylık dönemde ise düşüş ortalama yüzde 10’luk dilimi içeriyor.

Yüksek enflasyon, devam eden Ukrayna-Rusya savaşının petrol ve gıda fiyatlarını yukarı yönlü baskılamaya devam etmesi işi çıkmaza sokuyor. Daha da önemlisi bugün Vladimir Putin tarafından yeni bir karar verildi .Bu gibi pek çok sorundan dolayı makro ekonomik tablonun yakın gelecekte iyileşmesi pek olası değil. 

2022’de şimdiye kadarki ayların çoğu Bitcoin fiyatını düşüşte tutabildi. Bu ay içinde aynı şeyleri söylemek mümkün. Bitcoin fiyatı, yıl boyunca %55 kayıp gördü.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin