Bitcoin fiyatı, Ekim ayı boyunca balinalar tarafından desteklendi!
Bitcoin fiyatı, Ekim ayı boyunca balinalar tarafından desteklendi!

Bitcoin fiyatı, Ekim ayı boyunca balinalar tarafından desteklendi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ekim ayı genel olarak Bitcoin için oldukça iyi geçse de geçen hafta verimli geçmedi. BTC 21 Ekim tarihinde tüm zamanların rekorunu kırmayı başardı. Fiyat %50,54 arttı ve yatırımcılar geçen hafta hariç ay genelinde büyük kârlar topladı.

BTC fiyatı son 10 gün içerisinde %7’lik bir düşüş gösterdi. Piyasa bu ay iyi durumda görünüyor. Bu performansın arkasındaki en önemli nedenlerden biri de BTC balinaları oldu. 100 BTC’den fazla bakiyeye sahip adresler bu ay güçlü bir yükseliş gösteriyor. Balina adresleri bu %2,1 oranında yükseldi ve 400 yeni adres daha eklendi.

Balinaların sayısı tüm zamanların zirvesine yükselmede önemli bir faktör oldu. Bununla birlikte, Bitcoin bu hafta konsolidasyona girerken, fiyat düşüşünden endişe duyan 80’den fazla adres geri çekildi.

Şaşırtıcı bir şekilde, bu ay bir artış gören tek gösterge değildi. Aslında, Bitcoin son 10 gün içinde konsolidasyona girerken, piyasa her biri cüzdanında en az 10 bin BTC tutan yedi balinanın daha geri dönüşüne tanık oldu. Bu, BTC piyasasına son 10 gün içinde 4,3 milyar dolarlık ek bir giriş sağladığı anlamına geliyor.

Bitcoin adresleri

Balinalar yılın son çeyreğinde şimdiki kadar aktif değiller ancak bu yıl boyunca MicroStrategy yükselişe geçen şirket oldu. Üçüncü çeyrek raporlarında, şirketin son çeyrekte yaklaşık 9000 BTC eklediğinin altını çizdiler ve bu da MSTR’yi elindeki 114.000’den fazla BTC ile dünyanın en büyük ticari kurumsal BTC yatırımcısı konumuna getirdi.

Bitcoin’in bir haftadır gösterdiği düzeltme, birden fazla perakende yatırımcının varlıklarını satmasına yol açmış olabilir, ancak balinalar fiyat düşüşünü minimumda tutmayı başardı. Bunun sonucunda BTC’nin bu ayı 61.000 doların üzerinden kapatması bekleniyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin