Zincir üstü veriler ve analistler, Bitcoin fiyatında öngörüler paylaşıldı

Bitcoin fiyatı düştü mü? MicroStrategy kayıp açıkladı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ocak ayının genelinde haftanın son iş günü Bitcoin fiyatı için sakin geçiyor. Bu durum aslında boğa sezonunda sıkça yaşanılan bir durum. Bundan önceki 4 hafta sonunda Bitcoin ve türevleri daha fazla yeşilde kalmayı başardı. Yatırımcılar şu an Bitcoin fiyatı düştü mü? Bunu merak ediyor.

BTC/USD paritesi 23.000 doların üzerinde kalarak gücünü halen gösterse de 23.800 direncinden bir miktar geri çekildi. 4 saatlik grafikte 23.500 doların altında kalmasıyla minimal kayıplar yazdı.

Bitcoin fiyatı düştü mü? Sorusuna en iyi yanıt olarak MicroStrategy gösterebiliriz. Çünkü şirket dördüncü çeyrek kazanç raporunu açıkladı. Bu da geri çekilmenin bir bahanesi oldu.

Bitcoin fiyatı düştü mü?

İş zekası şirketi MicroStrategy Perşembe günü 2022 yılının son raporunu yayınladı. Şirket, art arda sekizinci çeyreklik kaybını açıkladı. Buna rağmen şirketin Bitcoin’i bilançosunda tutma stratejisi devam etti.

4. çeyrek kazanç raporunun ardından, Bitcoin fiyatı 23.439 dolara kadar düştü. Bitcoin düşerken MicroStrategy hisseleri perşembe günü neredeyse %10 artışla 300$’ı gördü.

Son çeyrek raporuna göre MicroStrategy, 1.840 milyar dolar değerinde 132.500 Bitcoin’e sahip. Piyasada en çok elinde varlık tutan şirketlerin başında geliyor. Satın alma işleminden bu yana 2.153 milyar dolarlık değer düşüklüğü zararını ve yaklaşık 13.887 dolarlık Bitcoin başına ortalama defter tutarını yansıtıyor. 

Bitcoin fiyatı düştü mü? Sorusu tam olarak yanıt buldu. Ayrıca MicroStrategy’nin Bitcoin’deki değer düşüklüğü zararı, 2021’in 4. çeyreğindeki 146,6 milyon dolara kıyasla 2022’nin dördüncü çeyreğinde 197,6 milyon dolardı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin