Bitcoin kaç dolar oldu? Fiyatlanmanın arkasındaki ana neden ne?

Bitcoin fiyatı dolar karşısında haftaya güçlü başladı: İşte görünüm…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı dolara karşı iyi bir haftaya başladı. Yılın ikinci haftasına başlangıç iyi şekilde gerçekleşti. Son 7 günün en yüksek seviyesine çıkan piyasanın en değerli para birimi, haftalık kritik bir eşiği de geride bıraktı.

Bitcoin fiyatı dolar bazlı ilerlemesiyle beraber endeks tarafında da olumlu yansımalar görüldü. Yatırımcılar şimdi yeni hedeflere doğru ilerlemenin çabasına girdi. Burada satışlar aktif olacak mı, yoksa boğalar galip gelerek 18K üstünü zorlayacak mı?

Bitcoin fiyatının hız kazanması 17.000 dolarlık direnci aşmasına yardımcı oldu. Bazı analist ve uzman ise, 18.000 dolarlık dirence doğru yükselebileceğini düşünüyor. BTC/USD paritesi son 24 saatte %1,79 arttı. Son bir hafta performansı yüzde 3’ün üzerine çıkabildi.

Bitcoin fiyatı dolar karşısında hız kazandı

BTC, şu an 16.650 dolar seviyesinin üzerinde kalarak destek tabanı oluşturdu . Bu tabanın hemen ardından 16.800$ ve 17.000$ direnç seviyelerinin üzerinde yeni bir artış kendini gösterdi. Daha da önemlisi Asya piyasasına 17.200 doların üzerinde güçlü giriş geldi. Bitcoin fiyatı dolara karşı yaptığı atakla genel piyasayı da hareketlendirdi.

Bitcoin korku endeksi

Korku ve Açgözlülük seviyesi şu an iyi fiyatlanmalara rağmen düşüşte kaldı. Bitcoin korku endeksi anlık 25 seviyesinde, dün bu rakam yine aynı aşırı korku olarak yansıdı.

Bitcoin kaç bin dolar?

BTC/USD paritesi anlık olarak 17.200 dolardan işlem görüyor. Oynaklık son 1 saat içinde oldukça minimum seviyede kaldı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin