Bitcoin tarihi, yükselişin farklı mı okuyor: İşte nedenleri…

Bitcoin fiyatı çıkış göstermesi için bu seviyeyi geçmesi gerekecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para endüstrisinde FTX’in neden olduğu katliam devam ederken, Bitcoin (BTC) fiyatı 15.800 dolardan desteğini kaybettikten sonra düşüş modelini sürdürdü. Bu da kripto uzmanlarının amiral gemisi dijital varlığın piyasayı döndürmesi için ne gerektiğini anlamaya çalışmasına yol açtı.

Kripto para borsasındaki likidite sıkışıklığı nedeniyle Bitcoin fiyatı destek seviyesinin altına düştü. Sorun elbette sadece likidite sıkışlığı olmadı. Bitcoin dahil hemen hemen her dijital varlığa sıçramasının ardından kripto para sektöründeki kan akmaya devam etti.

Geçen Ocak ayından bu yana 3 günlük süper trend göstergesi hakkında tweet atan Hyland, şunları savundu:

“Neredeyse bir yıl önce, 3 Aralık 2021’de kırmızıya döndü. Bu yüzden neredeyse geçen yılı kırmızı süper trendde geçirdik. Temel olarak ayı piyasasının %90’ından fazlasını kapsıyor. Kaçırılan tek nokta Kasım (2022)’deki bölge. Eğer yeşile dönmesi gerekirse Bitcoin fiyatının 20.200 dolara gelmesi gerekir.“

Bitcoin fiyatı için kritik yer yine 20K seviyesi

2017 yılında en tepe nokta olarak kabul edilen 20.000 dolar, artık ayı döneminde de en kritik alan şekilde kabul görüyor. Bitcoin fiyatı burada destek ve direnç olarak ciddi bir şekilde çalışıyor. Uzman isim Hyland, tam olarak buna vurgu yapıyor. Kripto uzmanı,

“Bu hafta başlarında, yaklaşık bir hafta önce işler tersine döndü. Son iki kez, yeni ayı piyasası dip seviyelerine yol açtı. 3 günlük hareketli ortalama yakınsama ıraksama (MACD) bunun iyi bir göstergesi oldu. Bugün ise yeni ayı piyasasının dip seviyeleri gördük.”

En uzun ikinci ayı piyasası

Hyland bir önceki döneme atıfta bulundu. Bitcoin fiyatını 2014 yılında yaşanan ayı piyasasına benzetti ve şunları söyledi:

“Bitcoin’in 2014’ten beri içinde bulunduğu en uzun ayı piyasası. Bu, şu anda 2018 ayı piyasasından daha uzun. 2018 ayı piyasası sadece bir yıl sürdü. Bu bir yıldan fazla oldu.”

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin