featured

Bitcoin fiyatı ciddi bir sessizlikten geçiyor: Peki bu ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı ciddi bir sessizlikten geçiyor. Dünyanın en büyük dijital para birimi, daha düşük fiyat dalgalanmaları ve düşük volatilite görüyor. Bu Bloomberg analistine göre, dijital paranın dibe yakın olduğuna işaret ediyor.

Bloomberg analisti: “Düşük volatilite piyasayı terk eden bir spekülasyon ve sonunda bir dip oluşturma süreci.”

Bu ay Bitcoin, Ocak ve Şubat aylarındaki 9 gün ile karşılaştırıldığında sadece bir gün yüzde 5 veya daha yüksek bir hamle yaptı.  Bloomberg Intelligence analisti Mike McGlone, konuya yönelik şunları söyledi:

Düşük volatilite piyasayı terk eden bir spekülasyon ve sonunda bir dip oluşturma süreci. Yüksek volatilite, çoğu kripto paranın kullanım durumlarını spekülasyon dışında herhangi bir şey için azaltan önemli bir faktör.

Charlie Morris: “Bu sadece piyasanın sakin ve dengede olduğu anlamına geliyor.”

Londra’daki Atlantic House Fund Management’ın yöneticilerinden Charlie Morris de Mike McGlone’e benzer bir görüş paylaştı. Morris, konuya yönelik şunları söylüyor:

Bu sadece piyasanın sakin ve dengede olduğu anlamına geliyor. Ayrıca spekülatif ilginin düşük olduğunu da gösteriyor. Bu ayı piyasası şu anda 10 aylık ve yoruldu. Bir sonraki büyük hamle yukarı yönlü olacak.

Danial Daychopan: “Mevcut Bitcoin fiyatı nispeten istikrarlı.”

Bitcoin’in fiyatı bu yıl yüzde 50’den fazla düştü. Bu ay, Aralık ayı ortasında 19.511 dolara yükseldi ancak sonra 6.300 dolar civarında seyretti. Dijital para son olarak Ağustos ayı ortalarında 6.000 dolar seviyesini geçti ve Haziran ayından bu yana bu fiyatın altında kalmadı. Kripto para işlemlerine imkan veren bir uygulama olan Plutus’un CEO’su Danial Daychopan ise konuya yönelik şunları söylüyor:

Mevcut Bitcoin piyasası nispeten istikrarlı. Duygusal trader’ların maliyeti son çöküşten ve yüksek volatiliteden kurtuldu.

Bloomberg

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin