Bitcoin fiyatı bu hafta sonu boğa koşusuna mı hazırlanıyor? İşte sebebi
Bitcoin fiyatı bu hafta sonu boğa koşusuna mı hazırlanıyor? İşte sebebi

Bitcoin fiyatı bu hafta sonu boğa koşusuna mı hazırlanıyor? İşte sebebi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin (BTC), geçtiğimiz hafta 26.514 dolardan 19.628 dolara doğru aşağı yönlü bir hareket yaptığı için haftanın büyük bir bölümünde karışık sinyaller gönderiyor. Bu yazının yazıldığı sırada, Bitcoin’in fiyatı son zamanlardaki geçici bir düşüşten sonra konsolide oluyor ve şu anda son 24 saatte %1,02 artışla 24.907,20 dolarlık bir spot fiyattan işlem görüyor.

Bitcoin’in ABD borsasıyla olan korelasyonu hâlâ dijital para birimini baskılıyor. Twitter’da @Ali_Charts kullanıcı adlı üst düzey piyasa analisti, kripto para biriminin Boğa formasyonu oluşturduğunu gösteren bir Bitcoin tablosu paylaştı. Nadir oluşan bu model, Bitcoin fiyatının hafta sonu yeni zirvelere ulaşmasını sağlayabilir.

Bitcoin fiyat hareketi oldukça etkileyiciydi ve kurumsal yatırımcılardan kayda değer hareketler görmesek de, son zamanlarda balinaların varlığı biriktirmesinin etkisini gördük.

Bitcoin-altcoin korelasyonu

Bitcoin’in şu ana kadar yaşadığı fiyat artışı ve düşüşü, birkaç önemli altcoinden ilgili hareketleri yönlendiriyor. Bitcoin bu yazının yazıldığı sırada marjinal bir kayıp yaşarken, Ethereum (ETH) %1,27 düşüşle 1.659 dolara ulaştı.

En azından geçici olarak Bitcoin’den ayrılan bir dizi altcoin bulmak alışılmadık bir durum değil. Merkezi olmayan sürekli sözleşmeli ticaret platformu GMX, bugün ayrışması oldukça belirgin olan tokenler arasında yer alıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin