Bitcoin fiyatı, iyileşme rallisine devam edecek mi?

Bitcoin fiyatı bir anda yüzde 10’luk değere ulaştı: İşte marketin son görünümü…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lider kripto para, bu hafta yaptığı düşüşle dikkatleri üzerine çekmişti. Salı günü bir anda piyasa kan gölüne dönmüştü. 19.000 doları bile kıran BTC, aşağı yönlü destekler için gözdağı verdi. Herkes daha fazla düşüş beklerken yine ters köşe yaptı.

Günlük kapanışılar can sıkarken daha çok ter atması beklenen Bitcoin fiyatı ters tepti. Haftanın son iş gününde birden rotasını yukarı çevirdi. Fiyat burada 20K üstüne kadar zorladı. Hatta şu an 21.000 doların üzerine çıkarak piyasayı şaşırttı.

Sadece Bitcoin fiyatı değil Ethereum’da 1.7K seviyesini gördü. Bitcoin dominance baskınlığı Ethereum ve diğer altcoin’lerin fazla ilerlemesine müsade etmediğin de söylemek lazım. Ancak buna rağmen piyasa iyi bir görüntü veriyor.

Bitcoin fiyatı, 21.000 doların üstüne zıpladı

Ağustos ayının sonunda gıpta ile bakılan 20.000 doları çoktan kaybeden Bitcoin fiyatı, yeni ayın başlaması daha da fazla acıyla yaptı. Çarşamba günü 1.500 dolar düşerek altı haftanın en düşük seviyesi olan 18.500 dolara geriledi.

18.500 doları şu anki dip kabul eden BTC yeniden kendini 20 bin dolara çıkardı. Ancak burada tamamen kalıcı olacak mı? En büyük soru ve sorunda tam olarak bu…

Ethereum ve altcoin’lerde son durum

Altcoinler dün BTC’den daha iyi performans gösterdi. Bugün ise tam tersi bir durum var. Bitcoin fiyatı altlara karşı biraz üstünlük kurmuş durumda.

Altcoin’lerin lideri Ethereum, hafta ortası düzeltme sırasında 1.500 doların altına düştü. Ancak birleşme için artan beklentiyle yeniden yükseldi. Şu an itibarıyla, ikinci en büyük kripto, etkileyici bir günlük artışın ardından 1,700 doların üzerinde çok günün en yüksek seviyesinde işlem görüyor.

Ripple, MATIC, Avalanche, ETC ve UNI benzer yüzdelerde (%5-8) yükselirken, Solana ve Polkadot daha da fazla kazandı. Her ikisi de günde yaklaşık %9 arttı ve SOL 35$’da, DOT işlemleri 7.7$’da.

Diğer önemli bir veri ise genel market değerinde görüldü. Yaklaşık olarak 50 ile 60 milyar dolarlık diğer kazanan market yeniden 1 trilyon doların üzerine çıktı.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin