Bitcoin 2023 yılı için beklentisi şimdiden oluşmaya başladı mı?

Bitcoin fiyatı aylık kapanışı 20K altında yaptı: Şimdi ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası gece yaptığı kapanışla birlikte Eylül ayını tamamladı. Ekim ayında haberlerin daha az olması piyasanın önünü açabilir. Ancak Eylül ayında kapanış pek istenilen seviyelerde gelmedi. Bitcoin fiyatı yine 20K altında kaldı.

BTC/USD paritesi gece saatlerinde hem aylık hem günlük kapanışı 19.500 doların altında yaptı. Ağustos kapanışı 20.000 doların üstünde olsa bile Eylül çok fazla dalgalı geçti.

Kurumsal yatırımcılar, Eylül ayı boyunca, BTC’yi açığa çıkaran ürünleri satın aldı. Lider varlık için ekleme yine devam etti. BTC’nin yanında bazı altcoin’lerde yatırımcıların radarında oldu. Bu konuda başı Ripple çekti.

Bitcoin fiyatı, 20K için başarısız oldu

Bitcoin, ABD Federal Rezervi’nin faizi düşüş beraberinde getirdi. Bitcoin fiyatı 18.100$ ile üç ayın en düşük seviyesine geriledi. Ayrıca önemli ölçüde daha az volatil bir hafta geçirdi.

Varlık biraz toparlandı ve 19.000 dolar civarında sakinleşti. Aslında, hafta sonunun çoğunu ve hatta Pazartesi gününü bu bölgede geçirdi.

İlk dikkate değer fiyat hareketi, kripto para biriminin 12 günün en yüksek seviyesi olan 20.400$’a sıçradığı Salı günü geldi. Boğalar yeni bir ayağa kalkmaya hazırlanırken, ayılar piyasadaki hakimiyetini hatırlattı.

Yarın haftalık kapanışından önce Bitcoin fiyatı bugün aylık kapanışa imza attı. Ancak bu imza pek verimli olmadı. 19.400 dolar civarında bir aylık kapanış gerçekleşti.

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin