Bitcoin bir kez daha 9.400 dolara geldi: Şimdi ne olacak?
Bitcoin bir kez daha 9.400 dolara geldi: Şimdi ne olacak?

Bitcoin fiyatı 7.400 dolar direncini hedefliyor… Aylık kapanışta sürpriz olur mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yılın bitmesine birkaç gün kaldı. Bitcoin (BTC) 2019’u 10.000 doların altında kapatacak gibi görünüyor. Dijital varlığın 26 Haziran’dan bu yana süregelen düşüş eğilimini değiştirememesine rağmen, en son fiyat hareketi, nispeten kısa vadeli ticaret yapan traderlar için olumlu oldu.

Aylık kapanıştan önce volatilite artar mı?

Günlük grafik Bitcoin fiyatının sıkışan bir aralıkta işlem görmeye devam ettiğini gösteriyor ve Bollinger Bantları, trader’ların üst ve alt bantlar daraldıkça ve aylık kapanışa doğru işlemlerin hızlanması yaklaşımı nedeniyle önümüzdeki günlerde bir miktar dalgalanma beklenebilir.

Fiyat da altın oran bölgesinde (% 0,65 ve% 0,68 Fibonacci düzelme seviyeleri arasındaki bölge), ancak bunun yükseliş ya da düşme sinyali olup olmadığı işlem hacimlerine bağlı.

Bazıları, fiyatın altın alanına yükselmesi durumunda, özellikle güçlü bir genel direnç varsa, kısa pozisyon açmanın mantıklı olabileceğini söylüyor. Alternatif olarak, fiyat bu bölgedeyken, sıçrama beklentisiyle bir pozisyon açma fırsatı olarak görülebilir.

Şu anda olduğu gibi, BTC fiyatı Bollinger Band göstergesinin orta hareketli ortalamasının üzerinde işlem görüyor ve hacim profili görünür aralığı (VPVR), Bitcoin’in son 4 gün boyunca sürdüğü bir nokta olan 7,200 dolarda desteği işaret ediyor. Bu nedenle, kısa vadede,

Bitcoin fiyatı için kritik dirençler desteğe dönmeli

MACD, sinyal çizgisi 0’ın üzerine çekildiği ve histogramın pozitif bölgeye yaklaştığı bir boğa geçişi eşiğinde olduğu 6 saatlik grafikte, başka kısa vadeli boğa sinyalleri de bulunuyor.

Yatırımcılar ayrıca 6 saatlik grafikte “üç beyaz asker” şamdan modelini de fark edecekler. Cointelegraph yazarı Scott Melker kısa süre önce bu modelin genellikle kısa vadeli düşüş trendinin tersine çevrilme özelliği üzerinde durdu.

Analiz için hareketli ortalamalara güvenen yatırımcılar, 12 ve 26 dönemlik üstel hareketli ortalamaların 6 saatlik zaman aralığında yakınlaştığını fark edeceklerdir. Günlük zaman diliminde fiyat, 26-EMA ile 12-EMA arasına sıkışmış durumda.

Momentum artarken ve Bitcoin daha kısa zaman dilimlerinde yükseliş gösterirken, 7.400 $ direnç seviyesini test etmeden önce 7.300 dolar seviyelerinde sağlam bir destek bulması gerekiyor.

cointelegraph


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin