Bitcoin fiyatı 500 dolar sıçradı, 13.700 doların bir kez daha üzerine çıktı
Bitcoin fiyatı 500 dolar sıçradı, 13.700 doların bir kez daha üzerine çıktı

Bitcoin fiyatı 500 dolar sıçradı, 13.700 doların bir kez daha üzerine çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, pazartesi gününün en düşük seviyesi olan 13.200 dolardan sonra bugün güçlü bir sıçrama yaşadı. Önde gelen kripto para biriminin fiyatı şu anda 13.750 dolar ve yukarıda belirtilen düşük seviyelerden 500 dolar daha yukarıda. Günlük %1,5 artan kripto para Ethereum dahil altcoinlerin çoğunu geride bıraktı.

ABD Başkanlık seçimleri Bitcoin üzerinde etkisini şimdiden gösteriyor

Bitcoin fiyatındaki bu ralli, ABD dolarının düşüşünü sürdürmesiyle birlikte geliyor. Dolar Endeksi (DXY), piyasanın seçimden sonra daha fazla mali teşvikte fiyatlandırması nedeniyle geçtiğimiz gün %0,75 düştü.

Yükselişe rağmen, çoğu analist Bitcoin’in bir kez daha yükselmeden önce bir kez daha konsolidasyon aşamasına girebileceğini düşünüyor.

Analist: “Bir düşüş daha görebiliriz.”

Bitcoin 13.200 dolara düştükten sonra 13.750 dolara kadar toparlanırken, işaretler kripto paranın yükselmeden önce bir kez daha düşmesinin muhtemel olduğunu gösteriyor. Aşağıdaki grafiği paylaşan Cryptohornhairs isimli bir analist şunları söyledi:

BTC yeniden yüklenmesi gerekiyor gibi görünüyor. Günlük SFP haftalık arza girdi, 2019 zirvesinin üzerinde başarısız kırılma, günlük zaman diliminde yanıp sönen ayı divleri… Seçim düşüşü yakındır.

Seçimin piyasalarda daha fazla belirsizliğe yol açması bekleniyor. Pazarda daha fazla dalgalanmaya yol açabilecek bir iç karışıklık dönemine dair korkular da var.

Bu arada bir eToro analisti BTC fiyatının 14.000 doları aşabileceğini iddia etmişti. Detaylar buradaki haberimizde.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin