Bitcoin fiyatı ne kadar olur?
Bitcoin fiyatı ne kadar olur?

Bitcoin Fiyatı Ne Kadar Olur?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Perşembe günüyle birlikte Bitcoin fiyatı 5.700$ bandına geri döndü ve bir günde neredeyse 600 dolara yakın bir artış kaydetti.  Gün içerisinde gördüğü en yüksek işlem seviyesi 5.700$’a ulaştı. Peki Bitcoin fiyatı ne kadar olur?

Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin, son 7 günün en düşük seviyesini dün 5.100 dolar seviyelerinde gördü. Çarşamba günü gün boyunca seyreden 5.700 dolar bandından bir günde 5.100 dolar seviyelerine gerilemesi, 6.000 dolar bandına tırmanış için bir geri çekilme gibi görülüyor. Son 24 saatlik tükselişinde yaklaşık %12 artış kaydetti.

Bitcoin fiyatı ne kadar olur
Coinmarketcap Bitcoin Grafiği

Kripto paraların toplam piyasa hacmi 169 milyar dolar iken, Bitcoin 95 milyar dolar olan piyasa hacmini koruyor ve toplam hacime oranı %56.

Bitcoin fiyatı ne kadar olur?

Neredeyse hiçbir analiz yazımızda Bitcoin fiyatı ne kadar olur? sorusuna cevap niteliği taşıyan ibareler kullanmıyoruz ancak, Bitcoin alt yapısındaki olası hard-fork yani çatallanma sürecinin yaklaşıyor olmasından dolayı Bitcoin fiyatının ciddi düşüşler yaşamayacağını görmek çok zor değil.

Tıpkı ağustos Bitcoin Cash çatallanmasında olduğu gibi, ekim çatallanmasında da yatırımcıların var olan Bitcoin’leri değerince Bitcoin Gold alabilecek olmasından dolayı;

A-) Ellerinde Bitcoin bulunan yatırımcılar, varlıklarını bozdurmak istemeyecek,

B-) Henüz Bitcoin’e sahip olmayan kullanıcılar, hem bedava Bitcoin Gold alabilmek, hem de stabil artış gösteren Bitcoin kurundan yararlanabilmek adına yeni bitcoinler satın alacaklardır.

Bu iki ana nedenden dolayı 25 ekim tarihine kadar Bitcoin’in artan arz ve talepten dolayı değerini koruyabileceğini ya da yükseleceğini söyleyebiliriz.

 

Bitcoin Gold detaylarına linkten ulaşabilirsiniz.


Yasal Uyarı: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin