featured

Bitcoin Fiyatı 30 Günün En Yüksek Seviyesine Ulaştı; 4.630$

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin şu an 4.600 dolar seviyelerinde işlem görüyor, kripto para piyasası toplam değeri 150 milyar doların üzerinde,  Bitcoin, toplam piyasa değerinin %50.5’ini oluşturuyor ve son 24 saatlik işlemlerde gördüğü en yüksek kur 4.630$ kaydedildi.

Analizin yazıldığı saatlerde Bitcoin fiyatı coinmarketcap verilerine göre 4.580$ seviyelerinde işlem görüyor. Cumartesiden bu yana yaklaşık %5 değer kazanan Bitcoin, ay başından bu yana toplamda %10 değer kazandı.






coinmarketcap btc grafiği

Çin hükümetinin kripto paralar üzerindeki tutumununda etkili olduğu bir dönemde bitcoin fiyatı oldukça dik bir duruş sergiledi. 5.000 dolar bandına doğru bir deneme ile 4.900 dolar seviyesini aşmayı başarmış ancak hedefini geçememişti.

Birçok otoriteye göre ise 5 bin ve 6bin dolar tırmanışının yaşanması çokta uzak bir tarihi göstermiyor. Ekimin son çeyreğinde beklenen yeni bitcoin çatallanması Bitcoinin artışını engellememiş görünüyor.

Bundaki en büyük sebep ise, ağustos çatallanmasında ortaya çıkan Bitcoin Cash’in beklendiğinin aksine Bitcoin fiyatına negatif etki sağlamamış olması görünüyor.

Bitcoinin son 24 saatlik işlem hacmi 1.5 milyar dolar ve toplam piyasa değeri 76 milyar dolar. Ethereum 29 milyar dolar piyasa değerine sahip ve 300 dolar bandının üzerinde işlem görüyor.

Piyasa değeri 10 milyar doları aşan kripto paralar arasına bu gün ripple katılı ve 0.267 dolar kurundan işlem görüyor.

Sinan Dündoğan
Kripto Para Haber 


Yasal Uyarı: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.




Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. 9 October 2017, 16:54

    XIN COİN çok yakında tüm borsalarda yerini alacak. Bitcoine tek rakip XIN COİN İNFİNİTY ECONOMICS olacak zamanla onuda geçecek tek gerçek coin. Çünkü bizim artı özelliklerimiz (mesaj, oylama, anket ve akıllı sözleşmelerimiz var.
    YATIR YAPIN KAZANIN.

    Reply
Bizi Takip Edin