Bitcoin fiyatı, iyileşme rallisine devam edecek mi?

Bitcoin fiyatı, 28 bin dolarlıklı ralliye imza atabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin, fiyata yılın başından beri ayak uydurmak için mücadele ediyor. Bitcoin fiyatı yıl başından bu yana değişkenlik gösterdi. Fiyat stabil hareket ettiği zaman az oldu. Volatilite her zaman yüksek kaldı.

Temmuz ayında ie işler biraz daha tersine döndü. Son 30 gün, Bitcoin fiyatı %20’nin üzerinde toparlanmayı başardı. Bu da BTC’nin iyi olduğunu kanıtladı. Ancak uzman, bu yükseliş eğiliminin önümüzdeki günlerde de devam edebileceğini öne sürüyor.

Bitcoin 28 bin dolara dokunabilir mi?

Bitcoin, son iki hafta içinde 24 bin dolar fiyat seviyesinin etrafında gezindi. Bu fiyat bölgesini test ettikten sonra BTC, 24.666 dolarlık yeni bir yerel zirveye sıçradı. Ancak, hızla 23 bin dolarlık fiyat seviyesine düştü.

Bitcoin fiyatı son 24 saat içinde yaklaşık %3 arttı. BTC, basın zamanında ortalama 23.000$ üzerinde işlem görüyor. 24 saatlik işlem hacmi %4,75’ten fazla artarak 28 milyar dolardan fazla

Uzman, 20.700 doların şu anda izlenmesi gereken hayati fiyat seviyesi olduğunu öne sürüyor. Bir şekilde Bitcoin bu kilit fiyat seviyesinin altına düşerse, daha düşük bir düşük düşüş sinyalini işaretlenebilir.

BTC şu anda direnç olarak 23 bin dolarlık ilginç bir fiyat seviyesini elinde tutuyor. Bu hafta için büyük bir destek olabilir. Bitcoin mevcut fiyat seviyesini koruyabilirse, tekrardan 24 bin dolar seviyesine doğru gideceğini görebiliriz. Bu hareket muhtemelen 27 bin – 28 bin dolar seviyesine doğru patlayama yaşatabilir.

Temmuz, 2022’de BTC için şimdiye kadarki en iyi ay

Arcane tarafından hazırlanan bir rapora göre, Bitcoin geçen ay ağır satış baskısından kurtuldu. BTC fiyatı Temmuz ayında aylık yaklaşık %16,6 getiri kaydetti. Bunun Ekim 2021’den bu yana en yüksek getiri olduğu kayıtlara geçti.

Temmuz, Şubat ve Mart ayı dışında Ekim 2021’den bu yana Bitcoin için sırasıyla %12 ve %5 pozitif büyüme kaydeden iki ay oldu. Bu arada Bitcoin fiyatı Haziran’da, BTC tarihindeki en kötü ayını gördü.

Rapor, Bitcoin’in momentumundaki bu ani değişimin, borsadaki hafif toparlanmanın doğrudan bir sonucu olduğunu öne sürüyor. Bitcoin, 18 Haziran’da alt fiyat seviyesine dokunmaya devam etti. Bu olay borsanın dibe vurup tekrar tırmanmaya başlamasından hemen sonra gerçekleşti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin